SG.hu

A Netgear felvásárolta az Infrant-ot

A Netgear bejelentette, hogy megvásárolja az Infrant Technologies Inc.-et.

A 2001. márciusában alapított, kaliforniai Infrant célja, hogy kisvállalkozások és profi otthoni felhasználók számára a legfejlettebb technológiájú tárhely lehetőségeket biztosítson elérhető áron. A ReadyNAS termékcsaládja (NAS = hálózathoz csatlakoztatható tárhely) RAID adatvédelemmel van ellátva, amivel hatékonyan és biztonságosan tárolhatunk adatokat.

A Netgear 60 millió dollárt fizet az Infrantért, ebből 20 milliót a részvényesek a következő három évben meg is kapnak, amennyiben elérik a meghatározott értékesítési számokat. Az akvizíciót követően Paul Tien Infrant elnök-vezérigazgató veszi át a Netgear meghajtó termékcsaládjának irányítását és ugyanakkor a Netgear elnök-helyettesévé is kinevezik.

A ReadyNAS termékek pedig olyan szórakoztató elektronikai termékek körét egészítik ki, mint az EVA8000 Digital Entertainer HD, mely PC-ről, Internetről vagy NAS eszközökről közvetít digitális tartalmakat TV-re. A Netgear abban is reménykedik, hogy nemzetközi ellátási láncolatán és disztribútori hálózatán keresztül és jól ismert márkanevének köszönhetően növelheti az Infrant eddigi termékeinek értékesítését is világszerte" - mondta Patrick Lo, a cég elnök-vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!