SG.hu

50 éve Európában a Canon

A Canon öt új termék piaci bejelentésével ünnepli európai jelenlétének 50. évfordulóját egy nagyszabású ünnepség keretei között Monacóban.

Bár a Canonnak 1951-ben már létezett hivatalos márkaképviselete az Egyesült Királyságban, mégis 1957 volt az az év, amikor a Canon Europe - a vállalat kizárólagos európai disztribútora - megnyitotta első irodáját Svájcban. Mára a Canon Europe a vállalat globális működésének egyik alapköve lett, hiszen az összes árbevétel 30%-át adja, 11000 alkalmazottat foglalkoztat Európa 21 országában, a Közel-Keleten és Afrikában.

"Az 50. év Európában jelentős mérföldkő a Canon életében," - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. "Boldogok vagyunk, hogy öt új termék bevezetésével ünnepelhetjük e nevezetes napot. Ami a jövőt illeti, a Canon tovább folytatja innovációs tevékenységét, hogy folyamatosan a legkiválóbb minőségű új termékekkel örvendeztethesse meg vásárlóit." Az öt új termék a HR10 videokamera, a Digital IXUS 950 IS, a PowerShot S5 IS, a SELPHY CP750, valamint belépő szintű társa, a SELPHY CP740 a Canon két új ultra-kompakt fotónyomtatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!