Berta Sándor

Vista - első javítócsomag idén ősszel?

A Microsoft korábban ugyan elismerte, hogy lesz szervizcsomag a Vistához, azonban a megjelenés konkrét időpontját nem volt hajlandó elárulni.

Nos, ahogy mondani szokták, homokszem került a gépezetbe, ugyanis Paul Otellini, az Intel vezérigazgatója egy telefonos konferenciabeszélgetésen, amelynek a témája a vállalat forgalmának változása volt, szóba hozta a redmondi konszern új operációs rendszerét és elárulta a sokakat érdeklő információt.

"A legtöbb cég azt az utat választja, amelyet mi is. Elindítanak néhány projektet és tesztelik a Vistát" - válaszolt egy kérdésre a szakember, majd hozzátette: "A Vista első szervizcsomagja az idei esztendő utolsó negyedévében, várhatóan októberben vagy novemberben fog megjelenni."

Az információ nyilvánosságra került, a Microsoft ennek ellenére sem változtatott az álláspontján és a konszern szóvivője közölte: "Továbbra sem nevezünk meg konkrét időpontot. Egyelőre a TAP (Technology Adoption Program) és más programok segítségével várjuk a visszajelzéseket a felhasználóktól és csak ezután döntünk majd a javítócsomag fejlesztéséről és a konkrét megjelenési időpontjáról."

"Nem értem a logikát. Amennyiben az ügyfeleknek megnevezik az operációs rendszerek megjelenésének időpontját, akkor miért kell titkolózni a javítócsomag megjelenésével kapcsolatban?" - tette fel a kérdést Michael Cherry elemző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • baca01 #8
    XP-hez már soha nem fog kijönni semmi...
    nem lesz hozzá SP3! marad olyan amilyen, mert a microsoft már a vistát népszerűsíti és XP megy a kukába, hogy mindenki vistát vegyen (Y)
    ennyi
  • Chriss745 #7
    Én 2x próbáltam, 1 hétig bírtam. Talán SP1, de nem hiszem hogy ebből lesz még valaha is használható OP rendszer. Szerintem az lesz a sorsa, mint az ME-nek...
  • Visor #6
    Azt is jó lenne tudni, hogy az XP-hez az SP3 mikor jön ki.:)
  • AdaKiller #5
    én majd esetleg akkor fogom feltenni ha sp1 vag sp2 kijön már rá...
  • fflx #4
    lehet, hogy te pont a 'forradalmi' search szolgaltatasat nem kedveled? (valoszinu ennek a szolgaltatasnak az indexeloje kerregteti a vinyot idoszakosan eleg hosszu ideig)
  • oneman #3
    Én tanultam mások hibájából, és meg sem probaltam feltenni :)
  • InfectedMann #2
    Legalább tudom mikor fogom újra feltenni egy újabb próbára a Vista -t.
    Én hétig bírtam! Aztán betelt a pohár, hogy szinte megzabálja a vinyót!
  • Higany #1
    Egy semmit érő cikk!