SG.hu

Megújul a BKV honlapja

Magyarországon a közösségi közlekedési vállalatok között elsőként a BKV Zrt. hozta létre honlapját, mely www.bkv.hu címen több mint 10 éve áll az érdeklődők rendelkezésére.

A honlap jelenleg is számos információt nyújt a közlekedés megtervezéséhez, hetente frissített menetrendi adatokkal, aktuális forgalmi helyzetekről szóló tájékoztatókkal, s nem utolsó sorban útvonaltervező programmal. A cég közleménye szerint napi 22 ezer látogatójával a honlap eddig is nagy tetszést váltott ki, kedvezőek a visszajelzések.

A vállalat azonban nem elégedett, növelni kívánja az on-line kommunikációt, még több információval kívánja bővíteni a honlap tartalmát, így tevékenységükről, szolgáltatásaikról, járműveikről és fejlesztéseikről. A BKV várja az ötleteket, javaslatokat a [email protected] e-mail címre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atomy #4
    Hidd el hogy ha például a 18-as busz a 20 perces indulást betartja és nem kell 40 percet álldogállnom a megállóban(sokszor előfordult) akkor az feltűnik akkor is ha nem olvasom el az interneten.
    Egyébként a weblapjukkal meg vagyok elégedve, sokszor használtam az útvonaltervezőjüket. Lehetnének kicsit konkrétabbak mit akarnak még fejleszteni rajta.
  • Cat #3
    szart se ér a közlekedés javítása, ha te nem tudsz róla :)
  • Atomy #2
    Inkább a tarifarendszert alakítgatnák kicsit, vagy a menetrend fogalmát magyaráznák meg azoknak akik nincsenek vele tisztában.
    "A vállalat azonban nem elégedett, növelni kívánja az on-line kommunikációt"
    Az adófizetők pénzéből egy közlekedési vállalat inkább a közlekedést javítsa ne a kommunikációt.
  • GABOR16 #1
    Frissíthettnék a Pólus busz menetrendjét, mert nem a legújabb van fent a honlapjukon, már több mint fél éve...