SG.hu

Nagyobb sávszélességen a TVnet

A hazai alternatív internetszolgáltatók között elsőként növelte meg szolgáltatáscsomagjainak sávszélességét a TVnet: 2007 januárjától minimum a duplájára, de akár az ötszörösére is nőhet az internetkapcsolat sebessége.

A cég országszerte, változatlan havidíjért, jóval nagyobb maximális letöltési sebességet biztosít meglévő előfizetőinek. Az átállással egy időben a TVnet a csomagok elnevezéseit is megújította: a sávszélesség mértékéhez igazodva azok S, M, L, XL, XXL nevűre változtak. Továbbá azok a TVnet ügyfelek, akik élnek a telefon-előfizetés lemondásával is, jelentős költséget takaríthatnak meg havonta.

A sávszélesség-emeléssel a TVnet ADSL3G szolgáltatásait - a Magyar Telekomtól már függetlenül - igénybevevő ügyfelek például, ha eddig 1 Mb/s sebességen barangoltak a világhálón, mostantól azt már 5 Mb/s sebességgel tehetik meg. A nagyobb sávszélességre való átállás automatikusan, külön igénylés nélkül történik. Annak érdekében, hogy a váltás a szolgáltatásban ne okozzon fennakadást, ADSL esetében országszerte a TVnet társszolgáltatói, ADSL3G esetében pedig a TVnet folyamatosan, a nap 24 órájában végzi a korszerűsítési munkálatokat - így az előfizetők csupán egyszer, mindössze néhány percig tartó leállást érzékelhetnek a folyamatból. Az átállás 2007. február 28-ig a cég minden előfizetőjénél befejeződik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Terayon #3
    Na ezen a váltáson én is erösen gondolkodom....
  • #2
    18 mbit???! Mennyit fizetsz érte?
    Havi 12e Ft-ot fizetek a UPC-nél a Chello Classic csomagért (3 mbit/s letöltési sebesség), 30 Gbyte letöltési korlát mellett... (telefon + kábel TV-t nem számítva). Egyszerűen szomorú, hogy ár/teljesítmény arányban ennyire alulmaradt az ADSL-lel szemben. Minimum 30 mbit/s-nak kéne lennie ahhoz, hogy egyáltalán ezen az árszínvonalon versenyképes maradjon, ehhez képest semmi bejelentés, nagy kuss van részükről. Ne ku*va prémium kártyát küldözgessenek, lesz*rom, amúgy is egy értéktelen 0, semmit nem nyújt. Ha hűségprogramot akarnak, vegyenek példát valami normális programról (pl. T-Mobile Aranykártya). Na jól felhúztam magam, felmondom az egészet, átviszek mindent T-hez.
  • MrTressy #1
    18mbit rlz lesz