SG.hu

Magyar szexcsatornát indított a TVnet

A mai nappal megkezdte működését az első magyar, erotikus tartalmat szolgáltató internettévés (IPTV) csatorna, a LUXx TV.

A cég közleménye szerint hazánk egyedülálló vállalkozását az előfizetői igények hívták életre. A 24 órás csatorna a TVnet Kft. és az erotikus filmgyártás nemzetközi hírű mestere, a LUXx TV műsorigazgatója, Kovács Kovi István koprodukciójában jött létre. A ma délelőtti induláson az ötletadó ifj. Lengyel Tibor, a technológiai hátteret adó TVnet ügyvezető igazgatója instrukciói alapján Kovács Kovi István, a (nemcsak) hazai erotikus filmgyártás guruja adta meg az IPTV képernyőjén az indító, gyermekzárt feloldó kódot. A 18+ műsorok ezúttal már nem hagyományos úton, hanem interneten, és nem akármilyen struktúrában érkeznek majd.

Az IPTV-t szolgáltató cég vezetője kiváló üzleti lehetőségnek tartja a szexcsatorna indítását: "Előfizetőink körében végzett felmérésünk azt mutatta, hogy igény van az erotikus tartalomra. A megkérdezettek közel kétharmada voksolt erre a tematikára" - mondta el a mai sajtótájékoztatón. A legdinamikusabban fejlődő hazai internetszolgáltatóként jegyzett TVnet első embere nagy reményeket fűz a saját csatornához, és jövőre közel 10 ezer TVtévé előfizetővel számol.


A szexcsatorna tartalmi atyja Kovi, akinek neve már önmagában garancia a sikerre. Az általa készített filmek képviselik a csatorna kivételes technológiája mellett azt az eszmei értéket, amely minden bizonnyal sok előfizetőt fog a hálószobába csábítani. A műsorigazgató régi vágya megvalósulását látja a LUXx TV-ben: "Évek óta szerettem volna csatornát teremteni a hazai erotikus filmkészítésnek, így találkozásunk a TVnettel nagyon szerencsés volt. Az IPTV által és a mi tartalmunkkal megtöltve egy, a világban is egyedi, igényes, felnőtteknek szóló magyar csatornát indítottunk el ma".

Kovi, akit a sajtótájékoztatóra elkísértek "lányai" is, bejelentette a koprodukció ARC-felhívását is. Mától kezdődően egy hónapon át keresik a LUXx TV arcát: azt a dekoratív, jól kommunikáló hölgyet, aki januártól személyében is képviseli a 24 órás csatornát. A tervek alapján januártól még inkább személyre szabott lesz a LUXx TV műsorfolyama: a Kovi-filmeket saját gyártású műsorok, magazinok, riportok tűzdelik majd, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább neki tetsző programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • klastrom #2
    Ezen csak kovi féle fosok lesznek magyar pinákkal vagy vmi normális is ?
  • Mr Csé #1
    [veri a makkot]