Berta Sándor

Motorola W375 - szürke eminenciás

Az amerikai vállalat mérnökei ezúttal egy egyszerű, a mai igények szerint már spártainak nevezhető készüléket fejlesztettek ki, amelynek egyetlen célja a telefonálás és az SMS-, illetve az MMS-küldés, valamint -fogadás.

A Motorola W375 egy összecsukható mobiltelefon, amelynek külseje és a belseje is puritán (előbbi fekete, utóbbi pedig szürke) színekben pompázik. A készülék négyszeres nagyítási funkciójú VGA-kamerával, integrált WAP-böngészővel és FM rádióval büszkélkedhet. Nincs viszont benne Java-támogatás és beépített játékokra is hiába számítunk.


Motorola W375

Extra funkciónak tekinthető az a három LED, amelyek a fogadott üzeneteket, a beérkező hívásokat, valamint az akkumulátor töltöttségi állapotát jelzik. A 99 x 45 x 19 mm méretű, 88 gramm súlyú készülék TFT-kijelzőjének maximális felbontása 128 x 128 képpont és egyszerre legfeljebb 65 536 színárnyalatot tud megjeleníteni. Az adatokat mini-USB port segítségével cserélhetjük ki a mobiltelefon és a PC között. Van naptár és beépített hangszóró is, képes MMS küldésre és -fogadásra. A címjegyzék mindössze 100 bejegyzést tud tárolni, ami meglehetősen kevésnek számít. Nincs Bluetooth-port és a beépített memória sem bővíthető.


A Motorola W375 támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokat, valamint a GPRS-technológiát. A mobiltelefon készenléti ideje legfeljebb 10,5 nap, maximális beszélgetési idő gyári adat szerint pedig 7,5 óra lehet. Az új modell tehát valóban csak azoknak lehet érdekes, akik egy egyszerű készülékre vágynak. Ennek ellenére - ezért a tudásért - a 124,90 eurós bevezető ár meglehetősen borsosnak mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zvaragabor #17
    Már nem fontos.
  • zvaragabor #16
    Üdv. Anyumnak van ilyen telója, és meglehetősen nemtetszését fejezte ki, mikor megtudta, hogy a telefon kb fél percig csörög, majd átkapcsol hangpostára. Neki ez elég kevés, munkahelyén nem tud azonnal a telefonhoz nyúlni, hogy felvegye. Ezt a fél percet(vagy nem tudom pontosan mennyi) nem lehet valahol hosszabbra állítani?
  • Frosty01 #15
    ja csak az 100k...
  • Mynet #14
    V3-asból van rózsaszín kiadás...
  • aDannyBoy #13
    bocs tévedtem :( 20 alatt vannak már azok függetlenül is... hmm régen nézegettem a mobilhelyzetet
  • aDannyBoy #12
    a 125 EUr az retail ár, nem operátori akciós T-vitajuiceos kedvezményes ár.
    Nézzétek meg mennyi a retail ára egy nyomi entry level SE telónak. hát nem 30 ezer huf, az biztos.
  • Picizöldfül #11
    én nem értem,ha az van benne hogy csak telozni és smst küldésre tervezték,mi a ráknak tették bele a vga kamerát???és 125 euro??nevetség,Amerikába nagyon népszerű asszem az EasyPhone nak nevezett telo,amit télleg csak beszélgetésre és sms küldésre való+szines kijelző,és potom pár dollálért.Motorola mellé fogott de nagyott...
  • peca #10
    Bakker 125EURO?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Hat ez szomoru...
    Ennyiert mar kameras, video felvevos, java tamogatasos, szoval SOKKAL JOBB mobilt is lehet venni...
    Akinek meg csak SMS/telefonalasra kell, az mar 25-30Euroert is talal maganak tokeletes telefont...
  • PíszLávJuniti #9
    10 nap korrekt.
  • Kacsa_ #8
    Nyílván nem "mi" vagyunk a piaca ennek a telefonnak, de gondoljatok bele egy nőnek vagy esetleg egy idősebb embernek mi a fontos. Nem a játék, nem java hanem hogy telefonálni lehessen vele. Szerintem pont nekik készül.