Motorola W375 - szürke eminenciás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Már nem fontos.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Üdv. Anyumnak van ilyen telója, és meglehetõsen nemtetszését fejezte ki, mikor megtudta, hogy a telefon kb fél percig csörög, majd átkapcsol hangpostára. Neki ez elég kevés, munkahelyén nem tud azonnal a telefonhoz nyúlni, hogy felvegye. Ezt a fél percet(vagy nem tudom pontosan mennyi) nem lehet valahol hosszabbra állítani?

Chaos Anno Domini

Frosty01
ja csak az 100k...

practitioner of the forbidden arts of death

Mynet
V3-asból van rózsaszín kiadás...

bocs tévedtem 😞 20 alatt vannak már azok függetlenül is... hmm régen nézegettem a mobilhelyzetet

a 125 EUr az retail ár, nem operátori akciós T-vitajuiceos kedvezményes ár.
Nézzétek meg mennyi a retail ára egy nyomi entry level SE telónak. hát nem 30 ezer huf, az biztos.

Picizöldfül
én nem értem,ha az van benne hogy csak telozni és smst küldésre tervezték,mi a ráknak tették bele a vga kamerát???és 125 euro??nevetség,Amerikába nagyon népszerû asszem az EasyPhone nak nevezett telo,amit télleg csak beszélgetésre és sms küldésre való+szines kijelzõ,és potom pár dollálért.Motorola mellé fogott de nagyott...

Bakker 125EURO?!?!?!?!?!?!?!?!?!? <#wow3><#szomoru1> Hat ez szomoru...
Ennyiert mar kameras, video felvevos, java tamogatasos, szoval SOKKAL JOBB mobilt is lehet venni...
Akinek meg csak SMS/telefonalasra kell, az mar 25-30Euroert is talal maganak tokeletes telefont...
PíszLávJuniti
10 nap korrekt.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Nyílván nem "mi" vagyunk a piaca ennek a telefonnak, de gondoljatok bele egy nõnek vagy esetleg egy idõsebb embernek mi a fontos. Nem a játék, nem java hanem hogy telefonálni lehessen vele. Szerintem pont nekik készül.
Tomalak
Marad az Ericsson T10 abból asszem votl lila 😊 (asszem t10 😊)
Nálunk a lila a mánia 😉 Hála az égnek olyanban sincs! 😉
HuAn82
Ismerõs helyzet, nõk meg a rózsaszín mánia.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

3 villogós led van rata, meg az alapfunkciók. Ha lenne rózsaszínben a barátnõm megveszne érte.
Frosty01
TÚLSÁGOSAN is hasonlít a V3-ra én nem nevezném új dizájn-nak...

practitioner of the forbidden arts of death

pici kijelzõ
pbanfa
Pedig a design az tetszik! Ehhez a "tudáshoz" viszont nagyon drága!

In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!