17
-
#17 Már nem fontos. -
#16 Üdv. Anyumnak van ilyen telója, és meglehetősen nemtetszését fejezte ki, mikor megtudta, hogy a telefon kb fél percig csörög, majd átkapcsol hangpostára. Neki ez elég kevés, munkahelyén nem tud azonnal a telefonhoz nyúlni, hogy felvegye. Ezt a fél percet(vagy nem tudom pontosan mennyi) nem lehet valahol hosszabbra állítani? -
#15 ja csak az 100k... -
#14 V3-asból van rózsaszín kiadás... -
aDannyBoy #13 bocs tévedtem :( 20 alatt vannak már azok függetlenül is... hmm régen nézegettem a mobilhelyzetet -
aDannyBoy #12 a 125 EUr az retail ár, nem operátori akciós T-vitajuiceos kedvezményes ár.
Nézzétek meg mennyi a retail ára egy nyomi entry level SE telónak. hát nem 30 ezer huf, az biztos. -
#11 én nem értem,ha az van benne hogy csak telozni és smst küldésre tervezték,mi a ráknak tették bele a vga kamerát???és 125 euro??nevetség,Amerikába nagyon népszerű asszem az EasyPhone nak nevezett telo,amit télleg csak beszélgetésre és sms küldésre való+szines kijelző,és potom pár dollálért.Motorola mellé fogott de nagyott... -
peca #10 Bakker 125EURO?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Hat ez szomoru...
Ennyiert mar kameras, video felvevos, java tamogatasos, szoval SOKKAL JOBB mobilt is lehet venni...
Akinek meg csak SMS/telefonalasra kell, az mar 25-30Euroert is talal maganak tokeletes telefont...
-
#9 10 nap korrekt. -
Kacsa_ #8 Nyílván nem "mi" vagyunk a piaca ennek a telefonnak, de gondoljatok bele egy nőnek vagy esetleg egy idősebb embernek mi a fontos. Nem a játék, nem java hanem hogy telefonálni lehessen vele. Szerintem pont nekik készül. -
#7 Marad az Ericsson T10 abból asszem votl lila :) (asszem t10 :)) -
HJPOWER #6 Nálunk a lila a mánia ;) Hála az égnek olyanban sincs! ;) -
#5 Ismerős helyzet, nők meg a rózsaszín mánia. -
Kacsa_ #4 3 villogós led van rata, meg az alapfunkciók. Ha lenne rózsaszínben a barátnőm megveszne érte. -
#3 TÚLSÁGOSAN is hasonlít a V3-ra én nem nevezném új dizájn-nak... -
vmatex #2 pici kijelző -
#1 Pedig a design az tetszik! Ehhez a "tudáshoz" viszont nagyon drága!