Gyurkity Péter

Erősebb lesz az idei Motorola Razr

Ez ugyanis már kifejezetten csúcskategóriás chipre épül, a megjelenés nagyon közel van.

A Lenovo kezében lévő leány a pandémia miatt tavaly nem dobott piacra újabb hajlítható telefont, így legutóbb a második változatról írhattunk, még 2020 során. Most érkezőben van a friss példány, amelynek egyes hardveres részleteit most erősítették meg a cég részéről.

A telefonos részleg egyik vezetője a napokban a kínai Weibo közösségi portálon osztotta meg a nagyközönséggel friss bejegyzését, amelyben már a specifikáció egyes elemeit is elárulta. Ez azért számít fontos fejleménynek, mert a telefon ottani megjelenése már nagyon közel van, másrészt pedig (ellentétben a Samsung érkezőben lévő megoldásaival) ennek pontos részleteiről korábban nem sokat tudtunk. Most viszont egyértelművé vált, hogy a 2022-es Razr a Qualcomm jelenleg elérhető legerősebb chipjét kapta meg, vagyis a burkolat alatt már a Snapdragon 8 Plus Gen 1 fut, ennek köszönhetően pedig a teljesítménnyel nem lesznek gondjaink.

Emlékezhetünk arra, hogy a cég eredetileg nem a csúcskategóriában dobta piacra hasonló, hajlítható megoldásait, azok ugyanis némileg szerényebb, második vonalbeli chipekre épültek. A jelek szerint most váltanak, eközben pedig egy másik bejegyzésben azt is elárulták, hogy ezúttal egy némileg nagyobb, egészen pontosan 3500 mAh-s akkumulátorra esett a választásuk, ami a közvetlen elődhöz képest 700 mAh-s növekedést jelent, de a Samsung Galaxy Flip 4 ellenében is jól mutat majd a készülék, hiszen ez utóbbinál 200 mAh-s eltérést látunk majd.

Kínában augusztus második napján jelenik meg a telefon, a globális rajt időpontja azonban egyelőre még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!