SG.hu

Márkaboltot nyit a Sony Ericsson

A Sony Ericsson bejelentette arra vonatkozó terveit, hogy London belvárosában megnyissa első dedikált üzletét, amely lehetőséget nyújt majd a fogyasztók számára, hogy megérintsék és kipróbálják a Sony Ericsson termékeket, és első kézből megismerkedjenek azok új funkcióival és alkalmazásaival. A november végén megnyíló bolt a Kensington High Street-en lesz, London egyik legfontosabb bevásárlóutcájában.

Az új üzletben a látogatók találkozhatnak a Sony Ericsson márkával, kérdéseket tehetnek fel, és kipróbálhatják az új termékeket, szolgáltatásokat és alkalmazásokat. A betérők természetesen meg is vásárolhatják a telefonokat, tartozékokat, valamint az üzletet működtető és vezető Carphone Warehouse vállalattal kötött együttműködési megállapodás révén számos különböző szolgáltatói hálózathoz szerződés keretében kapcsolódó PC-kártyákat, feltöltőkártyás előfizetést vagy feltöltőcsomagokat.

A hangsúly azon van, hogy az üzlet látogatói közvetlen tapasztalatokat szerezhessenek a termékekkel kapcsolatban. A speciális testre szabott események és akciók a telefonhasználók különböző kategóriáit célozzák majd meg, a Sony Ericsson készülékek elkötelezett híveitől kezdve egészen a potenciális új vásárlókig, akiknek még nincsenek tapasztalataik a Sony Ericsson márkával.

"A mai bejelentés egy újabb izgalmas lépés előre a Sony Ericsson növekedésében és fejlődésében. A vállalat megalakításának ötödik évfordulójával, valamint a Sony Ericsson márka megújulásának bejelentésével együtt a London belvárosában megnyíló dedikált Sony Ericsson üzlet lehetőséget nyújt számunkra, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk vásárlóinkkal, hogy jobban megismerhessük az igényeiket és még vonzóbb és vevőközpontúbb termékeket alakíthassunk ki a későbbiekben" - nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója.

"Nagy örömmel tölt el bennünket ennek az első üzletnek a megnyitása, amely a vásárlók számára egy újfajta Sony Ericsson kiskereskedelmi módszert kínál, a hagyományos mobiltelefon-üzletek minden előnyét megtartva. A vásárlók besétálhatnak, a kellemes csúcstechnológiájú eladótérben kipróbálhatják a termékeket, a Sony Ericsson technológia legjavát, majd megvásárolhatják a kiválasztott telefonkészüléket, vagy a meglévő készüléküket Sony Ericssonra cserélhetik, a hagyományos üzletekben megszokott módon" - folytatta Wágner Tibor.

A londoni Sony Ericsson üzlet a mai napon, a vállalat megalakításának ötödik évfordulójának alkalmából bejelentett új márkaelemeket tükrözi majd, és ez az első a világ nagyobb városaiban tervezett hasonló, a Sony Ericsson márkanévvel fémjelzett technológiák teljes választékát kínáló kiskereskedelmi üzletek közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!