SG.hu

Hűségnyilatkozat nélküli Vodafone előfizetés

A Vodafone Magyarország hazánkban elsőként vezeti be a hűségnyilatkozat nélküli havidíjas előfizetést, amely keretében magánszemélyek elkötelezettség nélkül vásárolhatnak kedvezményes árú mobiltelefont.

A szeptember elején induló akcióban az új, havidíjas előfizetőknek a szerződés megkötésekor a tarifacsomag választása mellett mindössze egyszeri csatlakozási díjat kell fizetni, amelyet később a Vodafone kedvezményként az ügyfélnek jóváír. Az "Őszi promóció"-ban az új havidíjas előfizetés mellé hűségnyilatkozat aláírása nélkül vásárolható az akciós árlistában szereplő mobiltelefon, ebben az esetben a készülékár mellé kell fizetni egy egyszeri, bruttó 24990 forint csatlakozási díjat. Az akció keretében lehetőség nyílik csak SIM kártya vásárlására is, ekkor a csatlakozási díj bruttó 7890 forint.

Az egyszeri csatlakozási díj mindkét esetben a vásárlást követő 30 nap után lesz felhasználható kedvezményként, amelyet a Vodafone teljes egészében az ügyfél havidíjából vagy a hívásainak, illetve az egyéb szolgáltatások használatának költségeiből folyamatosan jóváír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Gumby #5
    Itt lesz az apróbetűs lehúzás, az összeget havi 500 Ft-os adagokban írják jóvá.

    Ez megint a szokásos nesze-semmi kampány.
  • stukov #4
    Úgy néz ki, ezt lehet, természetesen majd bemondják a TV-ben, hogy hirtelen megugrott a Vodafone előfizetők száma...
  • echo #3
    Mosta akkor meg lehet azt csinálni, hogy veszek így egy kedvezményes telefon majd miután lebeszéltem a csatlakozási díjat visszaállok vitamaxra?
  • artschi #2
    mmint a csatlakozási és SIM csatlakozási díjjal együtt...
  • artschi #1
    Valami svindli van ebben, túl egyszerűnek tűnik...