SG.hu

Jó vétel a merevlemezes plazma TV

A világ egyik vezető digitális TV gyártójának 42PC1RR készülékét "Legjobb vétel" elismerésben részesítette júliusi számában az egyik legnagyobb német IT folyóirat, a Video Magazine.

A magazin szakértői kíméletlen tesztnek vetették alá a modellt, mely végül ’Nagyon jó’ kategóriájú minősítést kapott a hang és képminőségéért, illetve a felhasználóbarát funkcióiért. Az LG DVR Plazma TV-jét manapság csak "Jisung Park TV"-nek nevezik hazájában, mióta maga a világhírű koreai focista reklámozta a készüléket. Németországban a nemzeti labdarúgó-válogatott közreműködésével népszerűsítette TV-jét az LG a különböző médiumokban. Így talán érthető miért is hívják ott a DVR Plazma TV-t "Klinsmann TV"-nek.

Az LG 42 inches, beépített DVR-rel ellátott Plazma TV-je egy beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást, amikor a készüléket bekapcsoljuk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik. Sőt, a 80 GB-os merevlemezre rögzíthetjük is kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). A TV távirányítójának segítségével pedig bármely kívánt funkciót beállíthatjuk a normál tévézéstől a különböző féle felvételi variációkig.


Az LG Plazma TV-inek piaci részesedése a tavalyi 8%-ról 15%-ra emelkedett idén áprilisra, és a DVR Plazma TV hihetetlen németországi népszerűségének köszönhetően ez a szám várhatóan emelkedni fog. A 42 inches DVR Plazma TV májusi, németországi bemutatása óta az LG Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában és több nyugat-európai országban piacra dobta a készüléket és a főbb elárusítóhelyeken mindenhol kapható. A német nyelvű Video Magazine folyóirat a 42 inches Plazma TV-n kívül 6 különböző márkájú 37 inches LCD TV-t is tesztelt, melyek közül az LG 37LCD2R készülékét választotta tesztgyőztes terméknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ttt ttt #2
    Ez csak fizetett reklám, semmi más. Ha veszel egy plazmát + asztali írót (és nem is a legolcsóbbat), olcsóbban jössz ki, és még a funkcionalitás is nagyobb.
  • Tetsuo #1
    A TV-t lehet kis betűvel is írni. A Plazma TV-t meg pláne.
    Jó tudom, h az LG-modell neve az, de ilyen sűrűn említeni egy nevet, az túlzás.
    (Oké, keresek 1 másik topikot. :)