SG.hu

LG telefonok a CommunicAsia 2006-on

A 2006-os CommunicAsia kiállítás új LG modelljei csúcstechnológiás multimédiás funkciókkal és egyedülálló megjelenéssel várták az érdeklődőket.

A Chocolate Phone népszerűségéből kiindulva az LG "Kér még egy csokit?" szlogennel várta az érdeklődőket. A cég egy ún. "Chocolate Zone"-ná alakította bemutató standját. A Chocolate készülékekkel kidíszített helység hihetetlen népszerűségnek örvendett a látogatók körében. A Chocolate Phone mellett ne feledkezzünk meg azonban az LG többi újdonságáról sem: 5 megapixeles kamerás készülék, digitális mobil TV adások (DVB-H, MediaFLO, T-DMB, S-DMB) vételére alkalmas telefon, sztereó Bluetooth funkcióval felvértezett mobil, amellyel vezeték nélkül is hallgathatjuk kedvenc zenéinket, nem beszélve a 3G telefonokról, amelyekre játékokat vagy filmeket tölthetünk le a Video On Demand (VOD) szolgáltatással.

A KG800 Chocolate telefon művészi darab, megjelenését és funkcióit tekintve egyaránt. Az egyedi megjelenés és a kezelőfelület iF és Reddot Design díjban részesült 2006-ban. A Chocolate Phone kiemelkedő multimédiás tulajdonságokkal rendelkezik: beépített MP3/AAC lejátszó, 128 MB memória, illetve az 1.3 megapixeles kamera, amellyel a fényképek mellett könnyedén készíthetünk videofelvételeket is. A KG320 egy ultravékony, 9.9 mm-es kártyatelefon a legújabb multimédiás újdonságokkal és mindössze csak 73.6 gramm. A hátfalban található 1,3 megapixeles CMOS kamera elhúzható lencsevédőt kapott, így optikáját nem kell félteni a karcolásoktól. A készülékben természetesen MP3 lejátszó és hangrögzítő is található.


A KG810 érintős billentyűzetének segítségével a médialejátszó a telefon csukott állapotában is használható. A telefon súlya mindössze 82 gramm és csak 14.6 mm vékony. Az MP3 lejátszó 128 MB zene tárolására képes és az MP3 fájlok mellett támogatja az AAC, AAC+ és WMA formátumokat is. A készülék 1.3 megapixeles kameráját vakuval és 4X digitális zoommal látták el. A KG920 a világ legvékonyabb 5 megapixeles GSM telefonja. A 18 mm vékony készülék ’Twist and Slim’ technológiájú, így a beépített kamerát 180 fokban elforgatva valódi digitális fényképezőként használhatjuk.

"A Chocolate Phone kereskedelmi forgalomba kerülése óta az LG jobban összpontosít a nyílt piacra, miközben növeli marketing aktivitását a mobilszolgáltató cégek együttműködésével. A vásárlók kedvenc mobilmárkájává szeretnénk avanzsálni és a Chocolate Phone nem titkoltan része ezirányú stratégiánknak" - mondta Mun-hwa Park úr, az LG Electronics mobilkommunikációs részlegének elnöke.

A CommunicAsia IT és Kommunikációs Kiállítás 1979-ben indult útjára. A CommunicAsia 2006 során három különböző színhelyet tekinthettek meg a látogatók: a MobileCommAsia2006, a NetworkAsia2006 és a SatComm2006 rendezvényeket, amelyek együtt lefedik a mobilkommunikáció a hálózati technológiák és a műholdas kommunikáció teljes skáláját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • abzu #1
    Sziasztok. Még senki nem írt hozzá. Én vagyok végre az első! :D:D:D:D