Berta Sándor

Népszerűtlenek lehetnek a Triple-Play szolgáltatások

A telefon-, internet- és televízió-előfizetést egyben kínáló, úgynevezett Triple-Play csomagok egyre népszerűbbek világszerte, szakemberek szerint ugyanakkor nem biztos, hogy ezek a szolgáltatások elterjednek.

"Az emberek ezeket a csomagokat nagyon vonzónak találják, mert általában jóval olcsóbbak a hasonló, de külön hozzáféréseket kínáló csomagoknál. Azonban a felhasználók nem mindig hajlandóak fizetni a plusz dolgokért" - nyilatkozta Lars Godell, a Forrester elemzője az AFP francia hírügynökségnek.

"Főleg a nagy konszernek számolhatnak nagy veszteségekkel, mivel ők hozzák létre a nagy infrastruktúrákat és ha mégsem kellenek senkinek a szolgáltatások, akkor nagyon sok pénzt veszíthetnek. Az első években a nyugat-európai cégek előfizetőnként akár 438 euró veszteséget is elszenvedhetnek" - tette hozzá a szakember.

Ettől függetlenül a távközlési cégek többsége bízik abban, hogy a Triple-Play szolgáltatások felkeltik majd az emberek érdeklődését és egyre többen választják majd ezeket. Tény, egy dolog az olcsóságon kívül még mindenképpen e csomagok mellett szól, ez pedig az, hogy egyetlen csekken be lehet fizetni a telefon-, az internet- és a televíziószámlát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!