SG.hu

Belépő szintű projektor adott ki az Epson

Az Epson bemutatta legújabb, a 3LCD technológia minden elemét felvonultató projektorát, az EMP-S4-et.

A cég közleménye szerint a felbontás és fényerő a Twin Optimise Reflection Lamp (E-TORL, ikertükrös optimalizált lámpa) technológiának köszönhető. A lencse kiküszöböli a fényszóródást, és minimálisra csökkenti a fénytörést. Ennek köszönhetően a cég szerint az EMP-S4 a legvilágosabb környezetben is használható marad (fényereje 1800 ANSI lumen) anélkül, hogy a kép minősége lényegesen romlana.


Az SVGA felbontású kivetítő 4 másodperces bemelegedési idővel büszkélkedhet, a lámpa lehűlésére és a kikapcsolásra pedig egyetlen pillanatot sem kell várni. A mindössze 2,6 kg súlyú kivetítőhöz saját hordtáska tartozik, így könnyedén szállítható egyik megbeszélésről a másikra. Egy elcsúsztatható panel védi a lencsét a karcolásoktól és más sérülésektől a szállítás és a tárolás során.


Az Epson másik fontos újítása, az A/V képkimerevítő (mute) funkció lehetővé teszi a vetítés leállítását és újraindítását a bemutató közben. A ventilátor zaja 30 decibel. A készülék 1,7 méterről képes 1,5 méter átmérőjű méretű képet vetíteni. A 30 fokos függőleges trapéztorzítás-korrekció lehetővé teszi a négyzet alakú kép vetítését 85 cm távolságból. Az EMP-S4 elülső támasztéka megkönnyíti a magasság beállítását. A termék ajánlott fogyasztói ára 215 990 Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andris #4
    Felbontásról persze egy szót sem szólnak. Gondolom nem nyomja natívban az 1920x1080-at :) ...talán 1024-be megy, bár az ilyen olcsók csak 800x600-at szoktak tudni. Mondjuk prezentációhoz jó.
  • fflx #3
    meg a -30 decibelt
  • Cat #2
    200e ft nem olyan gigászi... ezért max. egy 21"es LCD monitort kapsz.
  • Normal #1
    Ne lenne már gigászi ára, szívesebben vennék, monitor helyett.
    It would be cheaper, I would buy one instead of my monitor.