SG.hu

Két kompakt dokumentumszkennert mutatott be az Epson

Az Epson WorkForce DS-970 és DS-870 modelleket gyorsaságot és hatékonyságot igénylő környezetekbe, mint például az egészségügybe, a jogi és pénzügyi szektorba szánják.

A 85 lap/perces, illetve a 170 oldal/perces beolvasási sebesség, a nagy, 100 lapos automata lapadagolás-kapacitás és a továbbfejlesztett feladatfeldolgozási funkciók segítségével rendkívül nagy szerepet töltenek be bármely üzleti munkafolyamatban. Mindkét modell új, színes LCD panellel segíti a könnyebb használatot és a feladatvezérlési funkciók kezelését, míg a beépített érzékelők és a szoftver együttesen javítja a hatékonyságot és a képminőséget. A szkennerek USB 3-támogatással rendelkeznek a gyorsabb adatátvitelért, valamint a megnövelt terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a DS-970 segítségével akár 9000 lapot, míg a DS-870 segítségével akár 7000 lapot lehessen szkennelni naponta.


Mindkét modell az Epson szkennerek legszéleskörűbb dokumentumkezelését nyújtja: a hosszú papír szkennelési móddal 27 –413 g/m2-es és akár 6096 mm-es papírok beolvasása is lehetséges. Az olyan dokumentumok esetén, amelyek nem szkennelhetők az automata lapadagolóval, három különböző síkágyas megoldás áll rendelkezésre akár A/3-as méretig.

Az opcionális hálózati panel segítségével a DS-870 és a DS-970 használata megosztható különböző felhasználók és részlegek között. Mindkét eszköz Document Capture Pro és Epson Scan szoftverrel rendelkezik: kereshető PDF-ek, korszerű színelhagyás és automatikus ferdeségkorrekció jellemzik. A munkaprofilok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén beszkenneljék, elmentsék és megosszák az információkat az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése egyszerűvé és logikussá teszi a szkennelést.

A WorkForce DS-870 és a DS-970 elérhető 2019. február 1-től 699, illetve 949 eurós áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!