SG.hu

Ultra kompakt szkennert mutatott be az Epson

Az Epson bejelentette az új Perfection V19 készüléket, amellyel képek és dokumentumok rögzíthetők, tárolhatók és megoszthatók.

A cég közleménye szerint a 4800 dpi felbontású szkenner otthoni és irodai használatra egyaránt ideális. A beépített állvánnyal hely takarítható meg, valamint segítségével a szkenner függőlegesen is használható. Kompakt kialakításának köszönhetően nem foglal értékes munkaterületet. A beépített állvány a vízszintes és függőleges szkennelési helyzetek közötti egyszerű váltást teszi lehetővé, felesleges asztalfelület foglalása nélkül. A V19 készülék tápellátása és csatlakoztatása Micro-USB porton keresztül biztosítható, így nem igényel hálózati adaptert vagy egyéb kábeleket.

„Az új modell jó választás azok számára, akik könnyen használható, elegáns és kompakt szkennert keresnek. Az otthoni dokumentum- és fotószkennelés mellett az üzleti felhasználók olyan kis volumenű szkennelési feladatok esetén is használhatják a V19 készüléket, mint például üzleti dokumentumok, képek, azonosítók és egyéb anyagok” - mondta Lee Withers, az Epson Europe termékmenedzsere.


A készülék olyan szöveg- és dokumentumjavító funkciókat kínál, amelyek növelik a szöveg élességet, erősítik vagy eltüntetik a színeket, valamint a nem kívánatos átütéseket is – a kétoldalas dokumentumok esetén. A mellé járó Easy Photo Fix szoftver pedig a pornyomok eltávolításával, a kifakult színek helyreállításával és a háttérfény korrigálásával növeli a képek minőségét.

A ReadyScan LED technológiának köszönhetően nincs bemelegedési idő, így nem kell várakozni a szkennelés megkezdése előtt. A beolvasott anyagok másolhatók és megoszthatók, vagy egyetlen gombnyomással többoldalas, kereshető PDF fájlokká alakíthatók. A készülék négy gyorsindító gombbal rendelkezik, amelyekhez testreszabott beolvasási feladatok rendelhetők az ismétlődő szkennelési munkák felgyorsítására.

A fotók közvetlenül a Facebookra és a Picasa-ra is beolvashatók, így könnyen megoszthatók barátokkal, ismerősökkel. A készülék fedele eltávolítható, hogy a felhasználók a vastag könyveket, fotóalbumokat és más bekötött anyagokat egyszerűbben szkennelhessék be. A Perfection V19 lapolvasó 2015 márciusától lesz kapható javasolt, ára 26ezer forint körül alakul majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!