Médiainfo

Reuters: erőteljes nyitás a bloggerek felé

Egyre több cég ismeri fel az internetes naplókban rejlő lehetőségeket, és azt, hogy ezekkel számos hírt lehet egyszerűbben és hatékonyabban eljutatni a nagyközönséghez.

A Reuters megállapodást kötött a Global Voices Online nevű céggel, ami több bloghelyet is koordinál. A cég feladata az lesz, hogy folyamatosan figyelje a blogok tartalmát, és ha éppen olyan esemény közeledik, ami várhatóan nagyobb érdeklődésre tart számot, akkor azzal kapcsolatban a Reuters híreivel lássa el folyamatosan azok szerzőit.

"Szükségünk van arra, hogy a nagyobb eseményekkel kapcsolatban a mi oldalunk, az általunk kiadott hírek alapján folyjanak a beszélgetések. A fontos események kapcsán jelentősen megnő a fórumok jelentősége. Szeretnénk, ha ezeknek a mi portálunk lenne a kiindulópontja" - nyilatkozta a Media Guardiannak a Reuters fogyasztói kapcsolatokért felelős vezetője, Dean Wright.

A blogok tartalma kétféle módon hozható összefüggésbe a Reutersszel: vagy a vállalat saját oldalán adnak neki helyt, vagy pedig egy másik oldalon, ahol a végén ott lenne a Reutersnek a bejegyzéssel kapcsolatos beszámolója, vagy pedig egy olyan híre, ami az adott eseményhez kapcsolódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!