SG.hu

Pinterest immár magyarul is

A világszerte több tízmillió felhasználót kedvenc érdeklődési területeiken és jövőjük tervezésében inspiráló Pinterest immár magyar nyelven is elérhető.

A cég közleménye szerint a mai naptól Magyarországon magyar nyelven férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz. "Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy magyar nyelvű felhasználóink számára immár az anyanyelvükön is hozzáférhető oldalunk, ahol a legkülönfélébb témákban gyűjthetik össze és tűzhetik ki falukra kedvenc dolgaikat" - kommentálta a fejlesztést Matt Crystal, a Pinterest nemzeközi kapcsolatókért felelős vezetője. “A Pinterest már eddig is széles felhasználói bázissal rendelkezett Magyarországon, gyűjtögetett és tűzött ki képeket Pinterest-falára a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztró és dekoráció témákban. A ma elérhetővé tett lokalizációval a magyar felhasználók saját nyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket."

Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform. "A globális növekedés a legfontosabb célunk, mivel minden egyes új felhasználóval szélesednek a hozzáférhető érdeklődési körök, témák is, így egyre jobb lesz a szolgáltatás is."

Az emberek a Pinterestet többnyire kívánság- és úticéllisták összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat. A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letötlhető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!