SG.hu

Linuxos pénzügyi megoldást adott ki a Novell

A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux, ezért egy újabb nagygépes pénzügyi alkalmazás érhető el platformján.

A Reuters és a Novell bejelentették, hogy együttműködésük keretében a pénzügyi szervezetek körében világszerte elterjedt Reuters Market Data System (RMDS) rendszert SUSE Linux platformon is támogatják. A pénzügyi szektor vezető cégei körében egyre népszerűbb a Linux magas szintű rendelkezésre állása, megbízhatósága, valamint biztonsága miatt. A két cég együttműködésének köszönhetően a Reuters ügyfelei ezután kihasználhatják a platform előnyeit, valamint a cég csatlakozott a Novell PartnerNet programjához.

"A Reuters elkötelezett amellett, hogy valódi választási lehetőséget kínáljon ügyfeleinek, és biztosítsa a lehető legnagyobb teljesítmény elérését" - mondta Michael Parlapiano, a Reuters információkezelési megoldásokért felelős vezetője. "Úgy látjuk, hogy az RMDS SUSE Linux Enterprise Server platformon történő futtatása fontos lépés ennek eléréséhez. A Novell a legfontosabb hardverszállítók termékein támogatja a rendszert, és számos pénzügyi partnerrel rendelkezik, így ez a megoldás kiválóan illeszkedik a Reuters ügyfeleinek igényeihez."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!