Berta Sándor

E-mail szolgáltatás milliomosoknak

Egy portál kifejezetten a felső tízezer tagjait igyekszik elcsábítani. Az oldalon az e-mail szolgáltatás 399 dollárba kerül havonta és külön szabályok biztosítják, hogy ne lehessen akárkinek milliomos e-mail címe.

Egyre több olyan termékről és szolgáltatásról lehet hallani, amelyek kifejezetten a tehetősebbeket vagy a nagyon gazdagokat célozzák meg. Ezért készült aranyból mobiltelefon, de sok más egyedi tech cucc is napvilágot látott. A Millionaires24.com nevű lap kifejezetten a milliomosokhoz szól. Az e-mail szolgáltatás meglehetősen drága az átlagos földi halandó számára, potom 400 dollár, azonban egy dúsgazdag üzletember vagy egy milliomos esetében ez az összeg legfeljebb aprópénznek nevezhető.

Az ötlet kitalálói meglehetősen érdekesen, ugyanakkor logikusan érvelnek. Egy milliomos egyedi, nem hasonlítható egy átlagos dolgozó munkáshoz vagy egy családfenntartó értelmiségihez. Vagyona, befolyása, kapcsolatai vannak, ezért ki kell tűnnie a szürke tömegből. Hiába a monacói öbölben ringatózó jacht, vagy a drága sportautó, az interneten mindenki egyenlő - eddig. A fejlesztők szerint itt is kell valami, ami az illetőt egyedibbé varázsolja és bárki számára már az első pillanatban nyilvánvalóvá teszi, hogy kivel is hozta össze a sors.


A legkézenfekvőbb megoldás, ha már az adott személy e-mail címéből azonnal látható, hogy milliomosról van szó. Az elhatározást tett követte és megszületett a Millionaires24.com nevű weboldal.

A dolog érdekessége, hogy a szolgáltatás a @millionaires24.com végződésű e-mail címen kívül semmi különlegeset nem kínál. A beépített vírus- és spamszűrő napjainkban már szinte minden magára valamit is adó átlagos ingyenes elektronikus levelező-szolgáltatásban megtalálható. Az 512 megabájt méretű tárterület sem nevezhető kuriózumnak, hiszen például a Googlemail szolgáltatás már 2,7 Gigabájt tárterületet nyújt az előfizetőinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Madve #18
  Jaja, a tré freemail. Kicsi is szutyok is, és sűrűn nem lehet elérni..
  szerintem hagyd nyugodtan megszünni..
  Én is csak regisztrációkhoz használom, oda gyűlhet minden szemét..
  Ha megtelik akkor meg reggelek újat, gyorsabb, mint törölni..
 • MacrosTheBlack #17
  Nekem meg ingyenes a @freemail.hu :D
 • Yfel #16
  Akarmelyik ilyen idiotat veri a [email protected] emailem.

  Sokkal jobban nez ki es csak 25$-t fizetek erte evente szerverrel egyutt.

  Y
 • h4x0r #15
  Nem szeretem a milliomosokat, de had legyek egy kicsit az ördög ügyvédje.

  1. Tény: Ugyebár a milliomosok úgy gazdagodnak meg, hogy sok pénzt mozgatnak, ami így szaporodik, a szaporulatot pedig megtartják. (Közelítő szemlélet).

  2. Tény: Az Internet tele van önjelölt feltalálókkal (például ilyen itt is sok van az SG-n :) )

  3. Tény: A feltalálók pénzt akarnak, amivel ők is milliomosok lehetnek, de ez idegesíti a milkákat, mert sokszor nehéz az email-ről megállapítani, hogy az illető komoly-e.

  A három tény együtt azt adja, hogy kell egy hely, egy pár státusszimbólum, amivel a magukfajtát megismerik. A millionaire24.com is ilyen, akárcsak az arany-mobil, gyémánt-óra, stb.

  Ugyanilyen jelenségek működnek gamerek, geekek, yuppiek, stb. között. Csak mivel itt a képesség (skillz, mi? :)), tudás vagy kommunikációs készség a státusz, addig a milkáknál a lóvé, meg a csilivili (yuppiek esetén is kicsit/nagyon kellenek ezek).

  Bár szerintem a céges cím is ilyen. Aki havi pár tíz/százezerrel elő tud rukkolni egy colok szerverért, annak nem lesz ilyen gondja. Csőőőőőőd. :)

  Ja, meg a neten az elitek nem a gazdagokat jelentik, hanem a közösségeket (msdn, ostg, stb.)
 • pemga #14
  Egyébként ez egy német cég ötlete: NetLite, ami egy webdesigner cég. (Guglival rá lehet keresni a munkáikra.)
 • pemga #13
  Azért 24, mert a millionaires.com már le van foglalva :). Igaz indulhatna webdesign kategóriában...
 • Supremo #12
  Hát igen! Milyen jó, hogy mindenhol éreztetik a társadalmi különbséget. De nyugtasson meg bennünket a tudat, hogy ha az egyszerű nép fellázad, először ezeket szedik elő!
 • [email protected] #11
  sznob köcsögöknek jó ez...
 • Doomista #10
  csak azért is előfizetek egy ilyenre!!!!!!!!! váááááááá
 • Madve #9
  Gondolom 24 órában milliomos... :D