18
-
Madve #18 Jaja, a tré freemail. Kicsi is szutyok is, és sűrűn nem lehet elérni..
szerintem hagyd nyugodtan megszünni..
Én is csak regisztrációkhoz használom, oda gyűlhet minden szemét..
Ha megtelik akkor meg reggelek újat, gyorsabb, mint törölni.. -
MacrosTheBlack #17 Nekem meg ingyenes a @freemail.hu :D -
Yfel #16 Akarmelyik ilyen idiotat veri a [email protected] emailem.
Sokkal jobban nez ki es csak 25$-t fizetek erte evente szerverrel egyutt.
Y -
#15 Nem szeretem a milliomosokat, de had legyek egy kicsit az ördög ügyvédje.
1. Tény: Ugyebár a milliomosok úgy gazdagodnak meg, hogy sok pénzt mozgatnak, ami így szaporodik, a szaporulatot pedig megtartják. (Közelítő szemlélet).
2. Tény: Az Internet tele van önjelölt feltalálókkal (például ilyen itt is sok van az SG-n :) )
3. Tény: A feltalálók pénzt akarnak, amivel ők is milliomosok lehetnek, de ez idegesíti a milkákat, mert sokszor nehéz az email-ről megállapítani, hogy az illető komoly-e.
A három tény együtt azt adja, hogy kell egy hely, egy pár státusszimbólum, amivel a magukfajtát megismerik. A millionaire24.com is ilyen, akárcsak az arany-mobil, gyémánt-óra, stb.
Ugyanilyen jelenségek működnek gamerek, geekek, yuppiek, stb. között. Csak mivel itt a képesség (skillz, mi? :)), tudás vagy kommunikációs készség a státusz, addig a milkáknál a lóvé, meg a csilivili (yuppiek esetén is kicsit/nagyon kellenek ezek).
Bár szerintem a céges cím is ilyen. Aki havi pár tíz/százezerrel elő tud rukkolni egy colok szerverért, annak nem lesz ilyen gondja. Csőőőőőőd. :)
Ja, meg a neten az elitek nem a gazdagokat jelentik, hanem a közösségeket (msdn, ostg, stb.) -
pemga #14 Egyébként ez egy német cég ötlete: NetLite, ami egy webdesigner cég. (Guglival rá lehet keresni a munkáikra.) -
pemga #13 Azért 24, mert a millionaires.com már le van foglalva :). Igaz indulhatna webdesign kategóriában... -
#12 Hát igen! Milyen jó, hogy mindenhol éreztetik a társadalmi különbséget. De nyugtasson meg bennünket a tudat, hogy ha az egyszerű nép fellázad, először ezeket szedik elő! -
Highw@yPos. #11 sznob köcsögöknek jó ez... -
#10 csak azért is előfizetek egy ilyenre!!!!!!!!! váááááááá -
Madve #9 Gondolom 24 órában milliomos... :D -
Madve #8 Szerintem amúgyis Gémél, Vodkafon select előfizetés, és live mentes symbianos újabb Nokija a megfelelő párosítás. Milliók ide vagy oda. Gémél szinte tőkéletes, select személyreszabható, symbianos nokija meg ha nem tud valamit, akkor a megfelelő program telepítésével megtanulja. Ahhoz meg van neten ingyen program bőven. Ha meg nem tetszik a kinézete akkor előlapot veszek/festetek hozzá, És nem kell gazdagnak lennem, hogy úgy érezzem, hogy jó cuccaim vannak. Vagy én vgyok az igénytelen? -
asdasdasd #7 Nekem az [email protected] vagy az [email protected] azert jobban tetszik. Es olcsobb is. -
#6 Ez csupán az emberi hülyeségre épít, feltételezve, hogy akinek van pénze, annak nincs esze.
Holnap leregisztrálom a millionares524.com-ot és az is ugyanolyan kuriózum lesz. Ilyen gagyi domaint rég hallottam. De mi az a 24 a végén? -
Madve #5 Hmmm. Én meg csinálok [email protected] emilt. 5 rugó lesz havonta a menő végződés miatt, 25 megás alap tárhely lesz, a többi (plusz tárhely, spamszűrő, stb) meg plusz lóvéért lesz. Vagy ez nagyon Tré nem Free, hanem fizetős megoldásban? Mindegy. Gazdag leszek, mert az emberek hülyék.... :D Gmail az igazi akkor is. Remélem annak is nem csak a béta verziója ingyenes... -
#4 akinek megér ennyit az költsön rá több száz zsetont. ő tudja. főleg hogyha mellette ott mondják neki hogy 5x jobbat kapsz ennél, és még ráadásul ingyen is, (lásd gmail) és még igy is a milli24-et választja akkor azt mondom ám legyen.
aki kitalál ekkora marhaságot és még pénzt is keres vele, akkor ö egy zseni -
SoulHUN #3 idiótaság idiótáknak. -
#2 Ennyire terjedne a sznobizmus odakint? Merthogy kis hazánkban igen, az nem kérdés.
Végülis az ötlet jó, meg lehet gazdagodni egy ilyen baromsággal, mert ha egy hülye gazdag elkezdi, akkor magával rántja a többi barmot. Gratula a kitalálóknak, de ha nem rukkolnak elő valami extrával, akkor nem lesz hosszú életű a szolgáltatás... -
kbupdate #1 nem csak a google, és nem is "előfizető" mert ugye azért fizetni mégse kell. nekem is van 4 gmail-es címem:D