SG.hu

Hat Olympus E-330 fényképezőgép csomag

Utazáshoz, orvosi, makró, természet, építészeti, és víz alatti fotózáshoz ajánlja az Olympus az E-330 digitális tükörreflexes fényképezőgépet hat különböző szettben.

A speciálisan az egyedi fotografikus igényekre szabott hat Olympus E-330 csomag új utakat nyit meg a kreatív és minőségi digitális tükörreflexes fotózásban. A szettek egyedi megoldásokat kínálnak, melyeknek kulcsfontosságú eleme természetesen az Olympus E-330 váz. Az induló szett egy vázat, ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5 objektívet, FL-50 külső vakut és SBC-1 E-Rendszer kompakt rendszertáskát foglal magában, azaz minden benne van, amire egy fotósnak szüksége lehet az induláshoz. A nagylátószögű standard zoom objektív gyújtótávolsága 14-54mm (35mm-es megfelelője 28-108mm). A csomagot az FL-50 külső vaku koronázza meg, amely kivételes teljesítményt nyújt az impresszív, 50-es kulcsszám jóvoltából.

Sokoldalú fotózásra, és kiváló minőségű eredményre vágyik utazás közben? Akkor a professzionális utazó szett a megfelelő választás. Tartalmaz egy E-330 vázat, egy ZUIKO DIGITAL 11-22mm 1:2.8-3.5 objektívet, egy ZUIKO DIGITAL ED 18-180mm 1:3.5-6.3 objektívet, FL-36 vakut és SBC-1 E‑Rendszer kompakt táskát, mely utazás közben védelmet nyújt a felszerelés számára. Mindössze két objektívvel óriási, 11-180mm gyújtótávolság fedhető le (35mm-es megfelelője 22-360mm),

A harmadik a kifejezetten orvosi és fogorvosi igényeknek megfelelően összeállított professzionális orvosi és makró szett, melynek tartalma egy ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5 és ZUIKO DIGITAL ED 50mm 1:2.0 makró objektív, SRF-11 körvaku szett FR-1 vaku adaptergyűrűvel és egy SBC-1 kompakt rendszertáska. A 14-54mm objektív (35mm-es megfelelője 28-108mm) általános fotózásra használható, míg az 50mm Macro objektívvel (35mm-es megfelelője 100mm) élethű makró felvételek készíthetőek. Az 1:2 (félméretű) nagyítás 35mm-es fényképezőgépre vonatkoztatva valós méretnek felel meg (1:1). A körvaku tökéletesen homogén megvilágítást biztosít, rövid távolságról, így a fogakról, bőrről készített felvételek élethűek - gyenge fényviszonyok mellett is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb felbontáshoz

Az építészek speciális fotografikus igényei különösen nagy kihívást képviselnek a fotós felszerelés szempontjából. A szett tartalma egy E-330 váz, egy ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:4.0 és egy ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5 objektív, FL-50 külső vaku és SBC‑1 kompakt rendszertáska. A 114 fokos maximális látószög és a mindössze 10 cm-es legrövidebb felvételi távolság tekintetében a ZUIKO DIGITAL ED 7‑14mm (35mm-es megfelelője 14-28mm) külön említést érdemel ebben az összeállításban. Rendkívüli szabadságot nyújt az építészek számára az 1:4.0 fix rekesz, valamint szélsőséges perspektívájú fotók készítésének lehetősége. Ezt tovább tetőzi a több szögben le- és felhajtható LCD kijelző, amelyen a talajhoz közel, vagy akár a fej felett is egyszerűen foghatók be a témák. A fotósnak nem kell nyakatekert pózt felvennie, hogy belenézhessen a keresőbe. A másik zoom objektív nagyobb felvételi távolságot biztosít.

A természet csodájának minden változatosságával való megörökítéséhez a természetfotósoknak olyan felszerelésre van szükségük, amely sokféleképpen használható, és amellyel egy közeli bimbózó tigrisliliom varázsától, egészen egy távoli vulkánkitörés látványáig bármi megörökíthető. A csomag az Olympus E‑330 vázon kívül tartalmaz egy ZUIKO DIGITAL ED 7-14mm 1:4.0, egy ZUIKO DIGITAL 14-54mm 1:2.8-3.5, egy ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm 1:2.8-3.5és egy ZUIKO DIGITAL ED 50mm 1:2.0 Macro objektívet, valamint egy EC-14 1.4x telekonvertert - amelyek mindegyike fröccsenésálló, ezért ideálisak kültéri használatra. A szett mindemellett tartalmaz egy rendszertáskát is, amely kényelmes szállítást és megfelelő védelmet biztosít. A professzionális természetfotós szett teljes spektruma összességében a 7mm-es extrém nagylátószögektől (35mm-es megfelelője 14mm) egészen 280mm-ig (560mm-nek felel meg). Mindezek mellett a makró objektív használatával lenyűgöző közeli felvételek készíthetőek.

A víz alatti fotózásban jelentkező probléma már a múlté, és a búvármaszkban is könnyen komponálhatjuk meg a képet. A professzionális víz alatti szett használatával az ambiciózus fotósok kényelmesen örökíthetik meg a víz alatti világot az LCD kijelző segédletével - amit korábban csak a kompakt digitális fényképezőgépek tettek lehetővé - olyan sokoldalúan és olyan kiváló minőségben, amire csak a tükörreflexes rendszerek képesek. Minden, ami a pompás víz alatti felvételek készítéséhez szükséges, egyetlen csomagban megtalálható. Tartalmaz egy E-330 vázat, egy ZUIKO DIGITAL 14-45mm 1:3.5-5.6 és egy ZUIKO DIGITAL ED 50mm 1:2.0 Macro objektívet, FL-36 külső vakut és a megfelelő búvártokokat, zoomvédőket és markolatot (PT-E02, PPO-E01, PPO-E03, PFL‑E01, PTSA-01 és PTBK-E01) - mindazt, ami 60 méteres mélységben is lehetővé teszi az első osztályú fotózást. A szett sokoldalúságot kínál a nagylátószögtől a közép-telefotózásig (35mm-es megfelelője 28-100mm), míg a világos makró objektívvel lenyűgöző közeli felvételek készíthetőek a tengeri élővilágról. A vaku támogatja a kreatív fotózást, és a mély sötétjében is megfelelő megvilágítást biztosít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr csingilin #9
    Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
  • Cat #8
    szerintem olvass el pár korábbi cikket.
    pl. http://www.sg.hu/cikkek/33876/digitalis_fenykepezogep_utmutato
  • Damon #7
    Fogalmam sincs. :) Hazánk azon kisebbségéhez tartozom, aki nem jár MediaMarkt-ba, pedig nap-mint-nap elmegyek egy előtt...

    Kompakt-DSLR különbség röviden: DSLR jobb képminőség, hosszabb élettartam /általában/, jobb pénzköltési lehetőség. :)

    Hol érdemes venni? A neten van egy halom üzlet. Pl.: edigital, dslrfoto, stb.
  • Mr csingilin #6
    Mivel nagyon amatőr vagyok még, ha nem probléma kérdeznék. Mi a különbség a kompakt, s a tükörreflexes gépek között ? Amúgy akkor azt mondod, hogy olyan 200 ezer HUF körül már lehet kapni, egy belépő szintű cuccot ? Hol érdemes venni ? Úgyértem, gondolom medi markt-ban nem kapok ilyesmiket. :)
  • Damon #5
    Milyen árban?

    Pl.: 250e körül jön ki egy belépő szintű DSLR. Kevesebből egy "csúcskompakt" (de nem szeretem ezt a szót...) szettet lehet összerakni. Mondjuk egy Fuji 9500-öst vakuval, előtétlencsével, szűrőkkel, memóriakártyával, táskával kb 200e.
  • Mr csingilin #4
    Sziasztok!

    Szeretnek vasarolni egy amator , de tenyleg amator fotos szettet, amivel el lehet kezdeni fotozni. Szoval nagyon erdekelne, hogy milyen amator fotos, de mar tenyleg fotos szettet eri meg vasarolni. Mivel nem ertek hozza, ezert kerem a ti segitsegeteket. Aki tud az e-mail-ban is irhat. [email protected] . Elore is nagyon koszonom. Udv.
  • G_ArchAngel #3
    a természetfotós szett 1.250.000Ft körül van (4500€), ebből simán összerakok egy szettet Canon L-es zoom objektívekből, 350D vázzal, 100-as makróobjektívvel...
  • Cat #2
    kérdés az ár...
  • G_ArchAngel #1
    Olympus marketingesei megérik a pénzüket, ezt nagyon kitalálták:)))