SG.hu

Két sportoldalt indított a Samsung

A www.samsungsport.hu aktuális napi hírekkel jelentkezik a sport világából, míg az aloldal, az olimpia.samsungsport.hu, a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékokra fókuszál, melynek a cég hivatalos Telekommunikációs partnere.

Az új sporttematikájú honlap kiemelt figyelmet szentel a labdarúgásnak, köszönhetően annak, hogy a Samsung Mobile a főtámogatója a Chelsea FC-nek. A szerkesztőség tervei között szerepel, hogy a kiemelt sporteseményeknek, mint ahogy most a Téli Olimpiának is, tematikus aloldalt indítanak. Ennek köszönhetően a Bajnokok Ligája mérkőzéseiről - a negyeddöntőktől kezdve - is külön aloldal számol majd be.

Mintegy három héttel a júniusban kezdődő németországi labdarúgó világbajnokság előtt pedig egy újabb külön microsite-tal lepik majd meg a látogatókat, amelyen az esemény minden mozzanatát nyomon követhetik az érdeklődők. A csapatsportok, a vízi sportok, a tenisz, az atlétika, a technikai, a küzdő, az extrém, tehát szinte minden sportággal kapcsolatban, illetve az Olimpia eseményeiről a látogató megírhatja véleményét az oldalon, hamarosan sportvideók is letölthetőek díjmentesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!