MTI

A gyenge wifi miatt lépett vissza az otthoni dartsbajnokságtól Gary Anderson

Rossz minőségű vezeték nélküli internetes kapcsolata miatt visszalépett a profi dartsosokat tömörítő szervezet, a PDC pénteken rajtoló otthoni bajnokságától a kétszeres világbajnok Gary Anderson.

A skót játékos a The Sun című lapnak elmondta: szeretett volna résztvevője lenni a különleges versenysorozatnak, de amikor tesztelte a saját wifijét, kiderült, hogy az nem elég megbízható. "Nem vagyok meglepve, néha még az is nehézséget okoz, hogy online befizessem a számláimat. Bosszantó." - tette hozzá.

A PDC a hét elején jelentette be, hogy a kötelékébe tartozó összes játékos elindulhat a tornán, amelyen mindenki a saját otthonából versenyez majd. A lebonyolítás szerint 32 egymást követő éjszaka négy-négy játékos körmérkőzéses formában méri össze a tudását úgy, hogy a meccsek az egyik fél ötödik sikeréig tartanak. A 32 négyfős csoport győztese jut majd a sorozat második szakaszába. A meccseket a szurkolók ingyenesen követhetik a szervezet internetes csatornáján.

Barry Hearn, a PDC elsőszámú vezetője kijelentette: több heti szervezés után a szurkolók így nem maradnak darts nélkül, a játékosok pedig lehetőséget kapnak, hogy versenykörülmények között készülhessenek. Az otthoni bajnokságot a vb-címvédő Peter Wright Peter Jacques elleni mérkőzése nyitja pénteken este.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • UUUU #1
    Ennyire skot ? Vilagbajnokkent meg a wifin is sporol ? :)))