SG.hu

F-Secure vírusvédelem Windows Mobile 5.0-n

Az F-Secure bejelentette, hogy a vállalat mobil eszköz védelmi megoldása a mai naptól az új Windows Mobile 5.0 operációs rendszeren is elérhető.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus ezentúl a Symbian operációs rendszerek mellett minden Windows Mobile platformot is támogat. "Mobil vírusvédelmi termékeink fejlesztésében ez volt a következő logikus lépés, hiszen ma már a Microsoft is jelentős szereplő a mobiltelefon-piacon. A Windows Mobile igen fejlett operációs rendszer, és mivel népszerűsége egyre nő, nagyon valószínű, hogy a jövőben még inkább a vírusírók célpontjává fog válni" - mondta Antti Vihavainen, az F-Secure mobil biztonságért felelős alelnöke.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile bejelentésével a szoftver már nem csak a Symbian Series 60, 80 és 90 platformokat, de minden Windows mobil platformot, illetve készüléktípust támogat: a 2003 és 5.0 operációs rendszereket, illetve a kéziszámítógépeket és az intelligens telefonokat is. Az új verzió emellett támogatja a négyzet alakú képernyővel rendelkező eszközök, így többek között a HP iPAQ 6515 termék használatát. A program angol, finn, francia, német, olasz, spanyol és svéd nyelven használható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • KDOG #3
  nekem windows mobile 5 van :D én eddig prograot se láttam rá :D

  tudtok jo helyeket mondani ? :)
 • BandiG #2
  Persze, csak az a poén, hogy még senki se látott windows mobile-ra vírust. :)
  Bárcsak így is maradna...
 • stinkydiver73 #1
  Szomorú dolgok ezek...