SG.hu

Vezeték nélküli ThinkPaddel jelentkezett a Lenovo

A Lenovo ma jelentette be két vadonatúj ThinkPad modelljét, az X60-as és T60-as modelleket.

A gyártó közleménye szerint az Intel Centrino Duo platformra tervezett gépek kevesebb energiát fogyasztanak, mint bármelyik korábbi X- vagy T-szériás gép, mely így akár 37%-kal megnöveli üzemidejüket. Az Intel kétmagos processzorai növelik a párhuzamosan végzett feladatok sebességét, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy több nagy erőforrást igénylő alkalmazást - például orvosi, mérnöki szoftvereket vagy vírusirtó programokat - futtassanak egy időben. Emellett a ThinkPad T60 vastagsága nem éri el a két és fél centit, tömege 2,2 kg.


ThinkPad T60

"A mi vásárlóink olyan gépeket akarnak, amelyek könnyen és hatékonyan alkalmazhatók bármilyen körülmények között, függetlenül attól, hogy az irodában, otthon, a reptéren vagy a hotelben vannak" - mondta Peter Hortensius, a Lenovo notebook-üzletágának alelnöke. "Az új ThinkPad notebookok új, vékony és könnyű, de különlegesen erős házban egyesítik a Lenovo két védjegyét, a hatékonyságot és a kiemelkedő teljesítményt minden helyzetben."

A notebook különlegessége a beépített 3G-s WWAN antenna, mely lehetővé teszi a csatlakozást szélessávú internet-szolgáltatásokhoz. A vezetéknélküli antennát minden típusban kikapcsolhatja a felhasználó. A ThinkVantage Access Connections 4.1 abban segíti a mobiltulajdonosokat, hogy egyszerűen beállíthassák az elérhető hálózatokat és válogathassanak köztük. Az Access Connections 4.1 megkönnyíti a vezeték nélküli peer-to-peer kapcsolatokat, és támogatja a WLAN-, WWAN- és a vezetékes kapcsolatot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!