SG.hu

ASUS - Lamborghini notebook család

Az ASUSTeK és az Automobili Lamborghini ma bejelentette a fejlett információtechnológiát és a gépjárműipar örökségét ötvöző széleskörű együttműködését.

A megállapodás eredménye egy valódi Lamborghini sportautó összes feltűnő jellegzetességét felvonultató notebook sorozat. A sárga és fekete színekben elérhető termékcsalád a cégek közleménye szerint "a technológia és a gépjárműgyártás fúziójának alapvető ábrázolása, egy valódi számítástechnikai forradalom. Különleges részleteivel és speciális, tükörszerűen festett felületével az ASUS design csapata olyan notebook külsőt alkotott, amely már megjelenésével ki akarja fejezni a teljesítményt, a sebességet, az erőt és a szépséget.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

"Az ASUS és a Lamborghini szövetsége két olyan márkát hozott össze, akik mindketten a legjobb minőséget és a legnagyobb teljesítményt képviselik." nyilatkozta Tony Chen, az ASUS notebook üzletágának vezetője. "A két cég legjavának egyesüléseként az új ASUS Lamborghini Notebook Sorozat biztos, hogy egy különlegesebb számítástechnikai élményt nyújt. Az ASUS kivételes mobil technológiáját és a Lamborghini élvonalbeli megjelenését felvonultató legújabb notebook sorozat üde színfoltot képvisel a többi, unalmas kinézetű hordozható számítógép között."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AtisH #1
    Szép, szép, de minek? Ezzel nem tudnak úgy villogni a "felhasználók", mint egy mobillal. Khmmm.....