Berta Sándor

Motorola Liquid Gold RAZR - aranyba csomagolva

A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Editionből alig ezer darabot dobnak piacra és a készülék háza, valamint billentyűzete is színtiszta aranyból van.

Újabb egyedi, csak korlátozott számban megvásárolható készülék jelent meg a mobiltelefonok piacán. A Dolce & Gabbana (D & G) egy két olasz férfi által alapított luxusbolt-hálózat. A cég mottója szerint "Nálunk a sztárok valóban sztárok". A Dolce & Gabbana által forgalmazott és készített termékeket rendszeresen hordják olyan hírességek, mint Madonna, Demi Moore, Nicole Kidman vagy Isabella Rossellini. Nem véletlen tehát, hogy az értékesített árucikkek egyediek és hogy az új mobiltelefonok is csak és kizárólag a cég kiválasztott üzleteiben lesznek megvásárolhatók.

Klikk ide! Klikk ide!

A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Edition azonban nem csak a külcsínében tér el a hagyományos készülékektől, hanem belbecs terén is. Ide tartozik a különleges képernyőkímélő, a mobiltelefon be- és kikapcsolásakor felcsendülő egyedi dallam, valamint egy exkluzív, csak ezekben a termékekben megtalálható többszólamú csengőhang. A mobiltelefon menüje ezenkívül tartalmazza a Dolce & Gabbana húsz éves történetét bemutató videoklipet is.

Klikk ide! Klikk ide!

Természetesen a luxuskészülék - millió dolláros társaihoz hasonlóan - hagyományos telefon. Az ilyen használatban segít a Bluetooth-port, a nyolcszoros digitális zoomfunkcióval ellátott, 1,3 megapixeles digitális kamera és a bővíthető TransFlash memóriakártya. De aki egy ilyen elegáns és luxuskészülékre vágyik, annak nem feltétlenül kell milliókat az üzletekben hagynia. A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Edition ára ugyanis alig 590 euró és emiatt várhatóan mind az ezer készülék heteken belül gazdára talál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Meszesán Imre #19
    nagyon jó,főleg a szine.nekem általába nem tetszenek a szétnyitható mobilok de ez nagyon jóhotdog
  • kupak #18
    most hivtam fel 3 boltot,mar mindenhol elkelt.
    egy kicsit keson jott az info mar 2hete aruljak
    pontosabban az okosak lefoglaltak jo elore
    mi ebbe az uzlet?az ebayen mar 3* anyiert aruljak es meg is fogjak venni.
  • Tbone #17
    A szintiszta arany olyan puha, hogy folyamatosan kopna hasznalat kozben. Raadasul rettentoen csunya sarga szine van. Nem hiban vannak az ekszerek .585 vagy .750-es tisztasagu arany otvozetbol. Ellenben ha .950-es platinabol lenne, akkor tenyleg az orokkevalosagig tartana. A platina nem kopik viseles kozben.
  • CsabiDuke #16
    ha ilyet sorozatgyártásban kiadnának, elvesztené az eszmei értékét. Ha a világon 1000 van csak belőle, sokkal értékesebb!
  • noss #15
    ha ilyen nagy rá az igény, lehetne ilyesmit gyártani -> pl nokiához cserélhető burkolat aranyból tökjó biznisz lenne...

    használni sem feltétlen olcsó dolog, ha a belegondolunk, mennyit kopik a mindennapok során... ;)
    ("algásodik a medencém" problémakör)
  • noss #14
    jujj de aranyóóóós =]
  • cement #13
    én vennék mondjuk a nőmnek ha nem tudnám hova rakni a pénzem. de egyelőre még tudom
  • Atkamon #12
    Már bocs de ki vesz ilyet??? Szerintem olyan hülyeség! Most mi a fasznak aranyból egy telefon????
  • szacsi #11
    e-bayen 2000$ körül van már az ára...
  • cement #10
    hát 590 euroert nem sok arany van rajta az tuti mert ha full arany volna az ennek a többszöröse lenne :D