19
  • Meszesán Imre
    nagyon jó,főleg a szine.nekem általába nem tetszenek a szétnyitható mobilok de ez nagyon jóhotdog
  • kupak
    most hivtam fel 3 boltot,mar mindenhol elkelt.
    egy kicsit keson jott az info mar 2hete aruljak
    pontosabban az okosak lefoglaltak jo elore
    mi ebbe az uzlet?az ebayen mar 3* anyiert aruljak es meg is fogjak venni.
  • Tbone
    A szintiszta arany olyan puha, hogy folyamatosan kopna hasznalat kozben. Raadasul rettentoen csunya sarga szine van. Nem hiban vannak az ekszerek .585 vagy .750-es tisztasagu arany otvozetbol. Ellenben ha .950-es platinabol lenne, akkor tenyleg az orokkevalosagig tartana. A platina nem kopik viseles kozben.
  • CsabiDuke
    ha ilyet sorozatgyártásban kiadnának, elvesztené az eszmei értékét. Ha a világon 1000 van csak belőle, sokkal értékesebb!
  • noss
    ha ilyen nagy rá az igény, lehetne ilyesmit gyártani -> pl nokiához cserélhető burkolat aranyból tökjó biznisz lenne...

használni sem feltétlen olcsó dolog, ha a belegondolunk, mennyit kopik a mindennapok során... ;)
    ("algásodik a medencém" problémakör)
  • noss
    jujj de aranyóóóós =]
  • cement
    én vennék mondjuk a nőmnek ha nem tudnám hova rakni a pénzem. de egyelőre még tudom
  • Atkamon
    Már bocs de ki vesz ilyet??? Szerintem olyan hülyeség! Most mi a fasznak aranyból egy telefon????
  • szacsi
    e-bayen 2000$ körül van már az ára...
  • cement
    hát 590 euroert nem sok arany van rajta az tuti mert ha full arany volna az ennek a többszöröse lenne :D
  • ace02
    sima V3i-ben is van transflash ha jól tudom, nem csak ebben az aranyosban
  • Omegared
    ebbe bezzeg tudtak tenni memókártyát...
    szegény Razr-el nincs semmi baj, igaz én max sms-t írok vele, jobbára viszont telefonálok. És még szép is. de azért az 5mb télleg gagyi. memókártyát a népnek!
  • Cat #7
    ez az "aranyból van" sztm azt jelenti mint a templomoknál: egy kiló arannyal befednek egy egész bazilikát. Kétlem hogy pár mikrométernél vastagabb réteg lenne, de persze még így is háromszor annyiba kerül ez a telcsi, mint egy sima RAZR
  • Neurotoxin
    szal "mellesleg"
  • Neurotoxin
    "A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Editionből alig ezer darabot dobnak piacra és a készülék háza, valamint billentyűzete is színtiszta aranyból van."

ÉS csak 590 euró?Ismerek olyat a volt oszttársaim közül, akik rohannának ilyenért az üzletbe....Melleleg az egyiknek épp van egy razorja....hát nem dobtam hátast tőle........
  • Golyókapkodó
    Plusz a D&G 20 éves története videoklippen Nyehehe!! Deez arnybúl van wazze, nem a legyek hordták össze... Nekem ugyan csak 1 D500-am van, de arajta lévő tartalom ér vagy 590 eurót
  • BiroAndras
    "különleges képernyőkímélő, a mobiltelefon be- és kikapcsolásakor felcsendülő egyedi dallam, valamint egy exkluzív, csak ezekben a termékekben megtalálható többszólamú csengőhang."

Hát ilyen ultracsúcs fícsörökért biztos ölik egymást az emberek.
    Ennyi pénzért már értelmes dolgokat is rakhatnának bele. Pl. lehetne ütés- és vízálló, meg ilyesmi.
  • Flashy
    csak 590 euró?
  • davos80
    Akkor veszek egyből hármat.