19
-
Meszesán Imre #19 nagyon jó,főleg a szine.nekem általába nem tetszenek a szétnyitható mobilok de ez nagyon jóhotdog -
kupak #18 most hivtam fel 3 boltot,mar mindenhol elkelt.
egy kicsit keson jott az info mar 2hete aruljak
pontosabban az okosak lefoglaltak jo elore
mi ebbe az uzlet?az ebayen mar 3* anyiert aruljak es meg is fogjak venni. -
#17 A szintiszta arany olyan puha, hogy folyamatosan kopna hasznalat kozben. Raadasul rettentoen csunya sarga szine van. Nem hiban vannak az ekszerek .585 vagy .750-es tisztasagu arany otvozetbol. Ellenben ha .950-es platinabol lenne, akkor tenyleg az orokkevalosagig tartana. A platina nem kopik viseles kozben. -
CsabiDuke #16 ha ilyet sorozatgyártásban kiadnának, elvesztené az eszmei értékét. Ha a világon 1000 van csak belőle, sokkal értékesebb! -
#15 ha ilyen nagy rá az igény, lehetne ilyesmit gyártani -> pl nokiához cserélhető burkolat aranyból tökjó biznisz lenne...
használni sem feltétlen olcsó dolog, ha a belegondolunk, mennyit kopik a mindennapok során... ;)
("algásodik a medencém" problémakör) -
#14 jujj de aranyóóóós =] -
#13 én vennék mondjuk a nőmnek ha nem tudnám hova rakni a pénzem. de egyelőre még tudom -
#12 Már bocs de ki vesz ilyet??? Szerintem olyan hülyeség! Most mi a fasznak aranyból egy telefon???? -
#11 e-bayen 2000$ körül van már az ára... -
#10 hát 590 euroert nem sok arany van rajta az tuti mert ha full arany volna az ennek a többszöröse lenne :D -
ace02 #9 sima V3i-ben is van transflash ha jól tudom, nem csak ebben az aranyosban -
#8 ebbe bezzeg tudtak tenni memókártyát...
szegény Razr-el nincs semmi baj, igaz én max sms-t írok vele, jobbára viszont telefonálok. És még szép is. de azért az 5mb télleg gagyi. memókártyát a népnek! -
Cat #7 ez az "aranyból van" sztm azt jelenti mint a templomoknál: egy kiló arannyal befednek egy egész bazilikát. Kétlem hogy pár mikrométernél vastagabb réteg lenne, de persze még így is háromszor annyiba kerül ez a telcsi, mint egy sima RAZR -
#6 szal "mellesleg" -
#5 "A Motorola Liquid Gold RAZR V3i Dolce & Gabbana Editionből alig ezer darabot dobnak piacra és a készülék háza, valamint billentyűzete is színtiszta aranyból van."
ÉS csak 590 euró?Ismerek olyat a volt oszttársaim közül, akik rohannának ilyenért az üzletbe....Melleleg az egyiknek épp van egy razorja....hát nem dobtam hátast tőle........ -
Golyókapkodó #4 Plusz a D&G 20 éves története videoklippen Nyehehe!! Deez arnybúl van wazze, nem a legyek hordták össze... Nekem ugyan csak 1 D500-am van, de arajta lévő tartalom ér vagy 590 eurót -
BiroAndras #3 "különleges képernyőkímélő, a mobiltelefon be- és kikapcsolásakor felcsendülő egyedi dallam, valamint egy exkluzív, csak ezekben a termékekben megtalálható többszólamú csengőhang."
Hát ilyen ultracsúcs fícsörökért biztos ölik egymást az emberek.
Ennyi pénzért már értelmes dolgokat is rakhatnának bele. Pl. lehetne ütés- és vízálló, meg ilyesmi. -
Flashy #2 csak 590 euró? -
davos80 #1 Akkor veszek egyből hármat.