SG.hu

Örül a T-com büntetésének a TELE2

A T-Com Favorit díjcsomagjával kapcsolatban született Gazdasági Versenyhivatali döntésben megfogalmazottakat közleményben üdvözölte a TELE2.

Mint ismeretes, a TELE2 augusztus 17-én nyújtott be beadványt a Gazdasági Versenyhivatalhoz a T-Com Favorit díjcsomag televíziós reklámjai kapcsán, mivel álláspontjuk szerint az az ügyfelek megtévesztésére alkalmas lehet. A reklámkampányban tett összehasonlítás TELE2 által leginkább kifogásolt része volt, hogy a 0 Ft-os percekhez magasabb havi kiadással juthat hozzá az előfizető, vagyis azok nem ingyenesek.

"Örülünk annak, hogy egy kompetens, független szervezet is kimondta: az ominózus Favorit reklám alkalmas a felhasználók megtévesztésére" - mondta el Laczkó Tóth Gergely, a Tele2 ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: "Reméljük, hogy hasonló, a versenytárs és az összehasonlító reklám lejáratását célzó reklámok a jövőben nem látnak napvilágot, és a kommunikáció nem más szereplők durva kiszorításáról, hanem valóban a fogyasztók számára olcsó percdíjakról fog szólni".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noss #10
    nehéz dolog az önuralom... =)
  • jefferson83 #9
    Azért ez nem ugyan az. Egyébként mi is használtunk Tele2-t aztán csak azt vettük észre, hogy a T-comnak meg a telének is perkálunk és semivel sem jövünk ki olcsóbban. Úgyhogy azóta hanyagoljuk.
  • Tomalak #8
    Persze ha a szomszédnak van egy autoja en minek vegyek egyet... Mellesleg a tele2 télleg rohadt olcso mert szinte sosem mukodik ezt rokontol tudom..
  • EvilDevil #7
    az egyik hazudik, a másik nem mond igazad, a harmadik füllent
  • jefferson83 #6
    Amenyiben már van vonal mi a fenének fektetnének le mégegyet a másik mellé? Egyiket se védem, de azért gondolkozzatok.
  • caprocorno #5
    Ezt egyszerüen nem hiszem el.....ez aztán a görénység csimborasszója...Könyörgöm a T-Com mi a fenének nem perli be ezt az aljadék BANDÁT? Nem akarok már hivatkozni semmire, mert előttem elmondtaák, miért sokkal rohadékabbak a tele2-sök, de ez egyszerüen hihetetlen. Nekem is volt tele2-m kb másfél hónapig, soha nem működött, mikor kellett volna. Telefonkönyves teefonom van, de soha nem tudtam a telefonkönyvet használni, mert ugye nagy rössel átirtam az összeset, elé tettem a tele2 kódját. Utálom őket!!!
  • TothLaci #4
    Jaja, IP telefont :)
  • lacuska5 #3
    Az anyjuk pi..t a tele2-nek ! Ők ugatnak ,holott náluk is + havi 800 ft kell az ingyeenességhez,ráadásul sokszor érdekes módon hétvégén romlanak el a vonalak ! Nem beszélve arról, hogy tulajdonképpen aljas kizsákmányoló módon jutottak az előfizetőkhöz, mivel egy centi saját kiépített vonaluk sincs !Akkor most hogy is van ? De tény ,van ami olcsóbb, de olyan tarifa nincs ahol mindig minden olcsóbb ! Viszont a reklám nagyon jó.
  • Haragos #2
    A Tele2 reklámjai legalább annyira megtévesztőek. Ha saját hálózatuk lenne és azon szolgáltatnának ingyen az valóban ingyenes lehetne. Ha más szolgáltatónál a hozzáférésért már fizettem, akkor ők könnyen nevezik ingyenesnek a további szolgáltatásokat. A hálózatot mások tartják fenn!
  • concrete #1
    Nem mintha a T-com-ot szeretném, de ez a reklámkampány mindkét oldalon ugyanúgy sántított:
    A Tele2 használatához is kell telefon előfizetést fizetni, vagy már nem?

    Ip telefont mindenkinek, azt jólvan ...