SG.hu

Együttműködési megállapodást kötött az Oracle és a Nexon

Az Oracle Hungary és a NEXON a mai napon stratégiai megállapodást írt alá, amelynek keretében a NEXON bérügyviteli programját, a nexONBÉR-t Oracle platformon is elérhetővé teszi.

Hamarosan Oracle platformon is elérhető a NEXON bérszámfejtő megoldása, amelyet Magyarországon eddig több mint 2500 ügyfél használ bérügyviteli feladatainak hatékony ellátására. A most kötött megállapodás értelmében a két cég közös fejlesztésbe fogott annak érdekében, hogy a nexONBÉR bérügyviteli program az Oracle adatbázis-kezelő és alkalmazás-szerver platformjával, illetve az Oracle humánerőforrás-menedzsment megoldásával, az Oracle E-Business Suite Human Resources Management alkalmazással is egyszerűen összekapcsolható legyen. A közös megoldás jellemzője, hogy kontrolling szemléletű bérügyviteli rendszert kínál, amely az összetettebb üzleti igényeknek is megfelel. Ezáltal a rendszer a bérügyvitel során keletkezett adatokból a menedzsment számára szükséges riportokat is szolgáltatni tudja.

"A NEXON az elmúlt 16 év során a szervezetet tudatosan átszövő innovációnak és az ügyfélközpontú gondolkodásmódnak köszönhetően kvázi szabványt - és a konkurencia számára követendő példát - teremtett a bérügyviteli rendszerek magyarországi piacán. Fontos állomásnak tartom, hogy az Oracle hazai képviseletével közösen dolgozhatunk azon, hogy megteremtsük megoldásaink összekapcsolásának feltételeit." - mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója. A nexONBÉR bérügyviteli program Oracle platformra történő adaptálása már folyik a NEXON fejlesztőközpontjában, a termékverzió várhatóan 2006 első negyedévében válik az ügyfelek számára is elérhetővé.

"Örömünkre szolgál, hogy a NEXON-t partnereink között üdvözölhetjük, mivel Oracle 10g platformon egy megbízható és jelentős hagyományokkal rendelkező bérügyviteli rendszert ajánlhatunk ügyfeleink számára, amely tökéletesen együttműködik saját hr megoldásunkkal is." - mondta a megállapodás kapcsán Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!