Berta Sándor

Elegáns mobiltelefon a Panasonictól

A Panasonicnál is ismerhetik a mondást, miszerint az első benyomás a legfontosabb: a cég legújabb mobiltelefonja már az első pillanatban igyekszik meggyőzni a vásárlókat.

A Panasonic VS6-ost alighanem nem véletlenül tervezték úgy a japán mérnökök, hogy azonnal magára vonja az emberek figyelmét. A készülék elegáns ébenfekete színben pompázik és szinte biztos, hogy azonnal feltűnik és fejedelmien hat a társaságban. A mobiltelefon azonban nemcsak a külcsínével hódít, de a belbecs is figyelemre méltó.

A nagyméretű kijelző azonnal szembetűnik: a 16,7 millió szín megjelenítésére képes képernyőn nem csak az SMS-ek és az MMS-ek láthatóak jól, de akár a digitális fotók, videók és a 3D-s játékok is. A beépített 2 megapixeles digitális kamera ötszörös digitális zoomra, valamint egymás után akár 15 felvétel elkészítésére is képes. A fotókat vagy kisebb videókat a 32 MB-os beépített memória segítségével lehet eltárolni vagy a Bluetooth-portnak köszönhetően akár át is játszhatók, például egy notebookra.

A készülékben éppúgy megtalálhatók a 3D-s játékok (pl. Sonic the Hedgehog), mint az E-motion messaging funkció, amely képes különböző smiley-kkal kimutatni, hogy milyen üzenetet is kaptunk. Amennyiben például pozitív tartalmú a beérkező SMS, akkor a kijelzőn megjelenő smiley piros színben tündököl.

A készülék mérete 96x46x21 mm, súlya 101 gramm, támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es mobilhálózatokat, készenléti ideje 430 óra, míg a maximális beszélgetési idő 8 óra. Az összecsukható telefon a Click 'n' Open mechanizmusnak köszönhetően gyakorlatilag bármikor automatikusan szétnyitható. A Panasonic VS6 idén novembertől lesz kapható, a bevezető ára 329 euró, azaz mintegy 84 ezer forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krajczi #6
    Nem rossz telefon!!
    Csak én a siemensre esküszöm( kár hogy felvásárolja a Benq :( )
  • Omega #5
    qúúúrva nagy
  • DKm #4
    Nekem se tetszik....
  • tehen_m #3
    "A készülékben éppúgy megtalálhatók a 3D-s játékok (pl. Sonic the Hedgehog)"

    Erről tudna valaki bővebb infót mondani?
  • Antifasiszta #2
    nem valami szép
  • Lacc #1
    Hátőőő ez ugyanúgy néz ki mint az előző n+1 flipflop csoda.