Berta Sándor

Új belépőszintű mobiltelefon a Panasonictól

A Panasonic új, A210 típusú készüléke segítségével akár úgynevezett Emotion Messaging üzeneteket is küldhetünk.

Az Emotion Messaging-funkció azt jelenti, hogy a mobiltelefon különböző erősségű fényjelekkel jelzi, hogy milyen érzelmi tartalmú az elküldött SMS. Az A210-esbe épített rendszer mindezt a rövid szöveges üzenetben lévő smiley-k alapján deríti ki, majd ezt 40 különböző színű és fényű jellel jelzi. Ennek megfelelően például egy mosolygós smiley-t tartalmazó rövid szöveges üzenetnél a készülék szivárványszínben villog, míg egy bosszús SMS-nél vörös színre vált.


Az A210-esbe épített kijelző maximális felbontása 128x128 képpont és legfeljebb 65 536 szín megjelenítésére képes. A 90x44x16,5 mm méretű készülék támogatja a GSM 900-as és a GSM 1800-as hálózatokat, valamint elboldogul a GPRS-szel is. A belépőszintű mobiltelefonnal az SMS- és EMS-küldésen kívül rezgőfunkcióval, WAP 2.0-s böngészővel, világórával, naptárral, többszólamú csengőhangokkal és egy 400 bejegyzés tárolására képes telefon- és címjegyzékkel is gazdagabbak leszünk. A 71 grammos szerkezet maximális beszélgetési ideje gyári adat szerint 9,5 óra, készenléti ideje 10 nap.


A termék ugyanakkor nem tud MMS-t küldeni és fogadni, nem ismeri a Push-To-Talk funkciót és beépített digitális kamerát is hiába keresnénk rajta, miképpen nincs infra- és Bluetooth-portja sem. Tehát aki a Panasonic A210-est választja, valóban azt kap a pénzéért, amit a cég is hirdet: egy belépőszintű mobiltelefont. A készülék bevezető ára várhatóan 149 euró lesz, megjelenése e hónapban várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PeeTeR #13
    ez egy big fuckin' JOKE!
    mi ez basszus? ahhhhh fuj ize bize meg trutyi-mutyi oblemocsoksag a kobon. ki a rak akar ilyen szart venni? meg azt sem lehet mondani hogy majd a kis penzu emberek ilyet vesznek es akkor orulnek hogy hudeszepszines a telefonom mert ~150€ -ert a rak sem fog ilyen iszonyatosan semmit venni. komolyan elobb veszek N3410, N6210, N6310 -et mint egy ilyet.
  • Munch #12
    Ha a 6610 egy szappan volt, akkor ez mi?
    Szögletes szappan?
  • Hegyikecske #11
    Hmm nekem tökre tetszik csak sajnálom h. belépőszintre szánjka, nem a csúcskategoriába, milyen szar már h színes kijelzőn 2005ben nem tucc mmsezni...
  • FTeR #10
    a jobb alsó 2 emote (rózsaszín) mit jelent?
    btw, lol.
  • noss #9
    EZ kell nekem! :) Bár BT-t igazán belerakhattak volna (a szines sms helyett)...
  • mrzed001 #8
    A japán piacon még nálunk is jobban kiröhögnék
    LOL a köbön a telcsi
  • InfectedMann #7
    EZ SZAR :DDDD
  • Pharaoh #6
    Ezt szerintem a japán piacra szánta a gyártó.
  • Highw@yPos. #5
    ez a teló egy LOL...no comment
  • fie #4
    Hufban ez 37.000 -ezért már telefont is kapni.