SG.hu

Távközlési pályázat a német biztonsági erőknél

A Siemens, a Nokia és az EADS együtt vesz részt a német biztonsági erők digitális hang- és adatszolgáltatására kiírt pályázaton.

A pályázaton az EADS a Siemensszel és a Nokiával közösen indul és ezzel az informatika, a távközlés és a rádiótechnika világszerte piacvezető vállalatainak erőforrásait egyesíti. Az EADS évek óta a biztonsági feladatokat ellátó német hatóságok és szervezetek (BOS - Behörden und Organisationen mit Sicherheitsaufgaben) partnere, és vállalatai, - az AEG és a Telefunken révén - évtizedek óta meghatározta a biztonsági erők rádiókommunikációját.

A projektben a Siemens és a Nokia alvállalkozókként vesznek részt, az EADS rendszerintegrátorként egyesíti partnerei és beszállítói technológiáit és részegységeit. A németországi méretű projektekben meghatározó jelentősége van a gyakorlatban bevált technológiának, a tapasztalatokon nyugvó gazdaságos és határidőben történő megvalósításnak. A BOS digitális rádió számára az EADS a Nokia TETRA technológián alapuló megoldást fog kinálni, mely rendelkezni fog mindkét világszerte elterjedt professzionális digitálisrádió-szabvánnyal, a TETRAPOL-lal és a TETRA-val.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!