MTI

Új elektronikus hírlevél az APEH-nél

Azok az adózók, akik az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) új elektronikus hírlevél szolgáltatását kívánják igénybe venni, augusztus 1-jétől regisztrálhatják magukat a www.apeh.hu honlapon.

Az APEH tájékoztatása szerint a szolgáltatás ingyenes, amelynek keretében az adóhatóság az adózók által megadott e-mail címre figyelemfelhívó értesítéseket küld azokról a legfontosabb adózást érintő információkról, bevallási, befizetési határidőkről, amelyek az adókötelezettségek teljesítéséhez szükségesek. Az adózók a regisztráció során 11 kategória közül választhatnak, egyszerre akár több, illetve valamennyi kategória megjelölésével.

A hírlevelek küldése - a regisztrációkat követően - várhatóan 2005. augusztus 22-vel indul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mrzed001 #1
    És erre miért kellett eddig várni?
    Már 2002-ben is ott szerepelt az űrlapjukon, hogy email, ennek ellenére egyetlen "újkori" kommunikációs formában sem próbálták értesíteni szegény szerencsétlen "ügyfeleiket" semmiről (a levél meg elvész, néha meg csak átalakul)

    Mellesleg az összes bank legalább 2 éve email-sms üzeneteket is küld, szóval ideje lenne már erősen fejlesztgetni az állami szférának is