SG.hu

Szuperérzékeny egeret adott ki a Razer

A Razer bejelentette, hogy rendkívül népszerű DeathAdder egerét továbbfejlesztette és az megjelenésre kész.

Az eredetileg 2006-ban megjelent Razer DeathAdder továbbra is a világ legkelendőbb gamer egere, melyet számtalan profi használ a versenyek során, választott fegyverükként. Az új verzió optikai érzékelője a korábbi 3.5G helyett egy 4G infravörös szenzorra frissült, mely javított teljesítménnyel és pontossággal rendelkezik. A gyártó közleménye szerint ez a világ legnagyobb teljesítményű optikai szenzora, amely akár 6400 dpi felbontás elérésére is képes, anélkül, hogy feláldozná az optikai érzékelők természetes követési érzését, vagy a hasonló lézeres szenzorok „robotikus” érzetét eredményezné.


Megmaradt a jobbkezes, ergonomikus forma, ami kiegészült textúrált oldalsó gumimarkolatokkal, melyek tovább javítják az irányíthatóságot és a fogást. Elődjéhez hasonlóan az új Razer DeathAdder Synapse 2.0 támogatással rendelkezik, mely támogatja a beállítások és profilok automatikus és könnyű szinkronizálását a felhőben tárolt adatokkal. A Razer Synapse 2.0 szoftver az egér "agyaként” működik: automatikusan szinkronizálja az eszközt egy távoli szerverrel, hogy letöltse a driver és firmware frissítéseket, valamint elmentse az egyedi játékbeállításokat.

“Nem szerettünk volna megjavítani valamit, ami nem romlott el.”nyilatkozta Robert “RazerGuy” Krakoff, a Razer USA elnöke. “Ehelyett a Razer DeathAdder már bizonyított értékeit fejlesztettük és optimalizáltuk, következő generációs technológiák és további ergonómiai finomhangolás révén, hogy a tökéletes gamer egeret még jobbá tegyük.” Az egér ajánlott fogyasztói ára 70 dollár, illetve az EU-ban a megszokott fura átváltási szokásoknak megfelelően 70 euró.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!