SG.hu

Ingyenes csoportmunka szoftver az IBM-től

Az IBM Workplace Services Express, amely átfogó csoportmunka-megoldást biztosít egy vállalat munkatársai számára, 2005. szeptember 15-ig ingyenesen hozzáférhető húsz felhasználóra.

A 2 300 euró értékű licencsz korlátlan ideig érvényes, s egy éven keresztül térítés nélkül lehet igénybe venni a szoftvertámogatást és az upgrade-t is. Az IBM Workplace szoftver lényege, hogy egységes keretbe foglalja az ügyféloldali alkalmazásokat, s az egyes összetevőkből igény szerint, személyre, munkakörre szabottan állítható össze az adott felhasználó számára szükséges munkakörnyezet. A csoporttagokhoz dokumentumkönyvtárak rendelhetők, amelyekben fájlokat lehet létrehozni, szerkeszteni, megosztani.

Levelezőrendszer és könnyen használható csevegő funkció növeli a kommunikáció hatékonyságát. Beépített dokumentumszerkesztőkkel állíthatók elő az egyszerű dokumentumok, táblázatok, prezentációk, de a Microsoft Office csomagjai és a már meglévő levelező rendszerek (az IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange, POP3/IMAP) is teljes körűen integrálhatók, gyártósemlegesen, operációs rendszertől függetlenül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gordonmail #1
    és mikro zár már be az a takony ájbííemm ??