SG.hu

Leányvállalatot alapított az Egyesült Államokban a FreeSoft

A Virginia állambeli Viennában 150 ezer dolláros alaptőkével bejegyzett FreeSoft International fő feladata az üzletfejlesztés és az értékesítési csatornák szélesítése lesz.

A FreeSoft Rt. bejelentette, hogy amerikai leányvállalata a mai napon megkezdte működését: a FreeSoft International Inc.-et az MBA fokozatot elért Gregory A. Such vezeti. A FreeSoft International 48 éves igazgatója a vállalatirányítás, a könyvvitel és az informatikai rendszerek irányítása területén szerzett diplomát, több mint 20 éves üzletfejlesztési, kapcsolatépítési és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik az IT iparágban.

"Virginia az Egyesült Államok vezető IT-vállalatainak, rendszerintegrátorainak egyik központja, amely az ágazat legnagyobb felvevő piacát képező államigazgatás székhelye, Washington közvetlen szomszédságában fekszik, így kiváló környezetet biztosít a partnereken keresztül történő értékesítést célzó stratégiánk megvalósításához" - mondta Keresztesi János, a FreeSoft Rt. vezérigazgatója.

"Irodánk feladata a FreeSoft alkalmazásmigrációs megoldásainak, az off-shore szoftverfejlesztés területén nyújtott szolgáltatásainak, valamint innovatív mobil kommunikációs technológiáinak értékesítése lesz" - mondta Greg A. Such. "Anyavállalatunk jelenlétét az észak-amerikai piacon a nagy rendszerintegrátorokkal és szoftverszállítókkal, valamint a nagyvállalatok és kormányzati intézmények informatikai osztályaival kialakított partnerkapcsolatokon és együttműködésen keresztül fogjuk erősíteni."

A vállalat három éven belül budapesti székhelyű multinacionális szoftverházzá kíván nőni, átfogó termék- és szolgáltatásportfolióval rendelkező megoldás-integrátorként jelenve meg a hazai és a világpiacon. A FreeSoft International a részvénytársaság második külföldi irodája. Németországi leányvállalata, a düsseldorfi székhelyű FreeSoft Deutschland GmbH a hagyományos IT-rendszerek modernizációja, a near-shore fejlesztés, valamint az irat- és a dokumentumkezelés területén jeleskedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!