SG.hu

Megjelent az első Fujitsu Siemens Turion 64 noteszgép

A Fujitsu Siemens bevezette AMD Turion 64 mobil technológiát támogató AMILO A7645 noteszgépét.

Az új AMD processzorok nagy teljesítményhez és maximális mobil szabadsághoz juttatják a felhasználókat. Nagyobb teljesítményük és kisebb energiafogyasztásuk révén az új Turion processzorok használata a felhasználók és a környezet szempontjából egyaránt előnyös. A kis fogyasztású CPU-k megnyújtják az újratöltések közötti akkumulátor-üzemidőt, és a vezeték nélküli adatkommunikációs képességek az alapkiépítés részeként állnak rendelkezésre. A Windows XP Service Pack2 javítócsomaggal felszerelt rendszerek a fejlett Enhanced Virus Protection szoftvert is futtatják.

"Az új noteszgépekkel sokkal élvezetesebbé válik a mobil számítógép használat" - nyilatkozta Herbert Schönebeck, a Fujitsu Siemens otthoni számítástechnika üzletágának alelnöke. "Az AMD Turion 64 mobil processzorokkal dolgozó AMILO noteszgépek biztosítják azt a nagy teljesítményt és kivételesen hosszú akkumulátor-üzemidőt, amelyre a végfelhasználóknak utazás közben is szükségük van a professzionális multimédiás jellemzők támogatásához."


"A Fujitsu Siemens Computers és az AMD valódi mobil függetlenséget kínál a felhasználóknak" - mutatott rá Giuliano Meroni, az AMD EMEA-régióbeli értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. "Az AMD Turion 64 mobil technológiát támogató, megbízható, kompatibilis és nagy teljesítményű noteszgépek minden bizonnyal kedvező fogadtatásra találnak majd a Fujitsu Siemens Computers ügyfelei körében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Fujitsu Siemens Computers-szel közösen léphetünk piacra új processzorunkkal."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!