SG.hu

Az Ericcson a vártnál jobban növelte profitját

Az Ericsson 4,6 milliárd svéd koronás adózott eredményt jelentett 2005 első negyedévére. Az adózás előtti eredmény 6,7 svéd koronára nőtt, az egy évvel korábbi 3,7 milliárdhoz képest.

"Az ügyfelekkel való intenzív együttműködés és a kiváló működés révén a nyereséges növekedésre összpontosítunk. E törekvésünket siker koronázza, és nyilvánvaló versenyelőnyt biztosít számunkra" - nyilatkozta Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök-vezérigazgatója. "Stratégiánk hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt évben két százalékpontról három százalékpontra növeltük részesedésünket a mobilinfrastruktúra piacán.

Tovább nő a hálózatüzemeltetők érdekeltsége a szolgáltatások bevezetésében. A negyedév során stratégiai jelentőségű, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést nyertek el az olaszországi H3G-től. A felgyorsult infrastruktúraberuházások biztató jelei tapasztalhatóak Kínában és az Egyesült Államokban is.

"Piaci jelenlétünk egyedülállóan erős az egész világon. Ez növekedési lehetőséget teremt számunka, mind az előfizetők megnövekedett számának, mind a használat bővülésének és az izgalmas, új szolgáltatások bevezetésének következtében. A gazdagabb, könnyebben kezelhető és hatékonyabb szolgáltatásokat többször is megjutalmazzák az ügyfelek. Az a tény, hogy vezető szerepet töltünk be a technológia terén és minden esetben igyekszünk megérteni ügyfeleink igényeit, kedvező pozíciót teremt számunkra" - mondta Carl-Henric Svanberg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!