SG.hu

Megújult a Roxy Rádió honlapja

A ROXY rajongók egy nagyszabású megújulási folyamat első szakaszának eredményeként egy többféle stílust felvonultató és rendszeresen frissülő tartalommal szolgáló rádiós honlapot találnak a www.roxy.hu oldalon.

A fejlesztési munkák ugyan még éppen csak elkezdődtek, de a korábban elérhető tartalmakon (a rádió története, dolgozói, műsorai, műsorvezetői, lemezlovasai) túl a máris további érdekességek és szolgáltatások állnak az idelátogató ROXY-rajongók rendelkezésére.

A további fejlesztések eredményeképpen várható, hogy a fiatal (15-24 éves) korcsoport érdeklődésére számot tartó napi hírszolgáltatással, könnyűzenei toplistákkal, tracklistákkal, játékokkal és a videó rovathoz tartozó szöveges tartalommal várja majd a honlap az érdeklődőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mipi #5
    Hát régen tényleg nagy hírű volt a rádió de mára már nagyon dzrva! Gáspár Laci meg ezek a zenék amiket adnak. Na meg a weboldal az aztán jó nagy s.ar. Régen őket halgattam ma már a RADIO DEEJAY FM 92.9 mhz -et hallgatok!
  • MrTressy #4
    szomorú amit csináltak ezzel a rádióval... kirugdosták a jó müsorvezetöket.Förtelmes zenéket tolnak stb 5 évig hallgattam öket de ez a mostani style broaf rip roxy 99-04
  • Hegyikecske #3
    Nembaj csak így tovább(bár nekem az a zsíroskenyeres reklámjuk nem jön be)
  • Mas-Thief #2
    Ez itt a reklám helye. :-D
  • Munch #1
    Ennek minek cikk az SG-n???