MTI

Közösségi oldallá alakult át a Class FM honlapja

Megújult és egyben közösségi oldallá alakult át a Class FM honlapja hétfőn - közölte a rádió kommunikációjáért felelős cég.

Az új oldalon továbbra is megtalálható a tájékozódási felület az aktuális hírekkel, időjárás-előrejelzéssel és egyéb témákkal, kibővített tartalommal. Ezen felül interaktívabbá is vált a rádió honlapja, mivel a felhasználók egyebek mellett képeket tölthetnek fel, vagy akár más oldalakról átvett érdekes tartalmakat tehetnek közzé. Az új közösségi portált a rádió műsorvezetője, Jáksó László - akinek az eredeti szakmája programozó - készítette és üzemelteti.

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2009. október 28-án hirdette ki a két országos kereskedelmi rádiós jogosultságra kiírt pályázat győzteseit; a Danubius hullámhosszát az Advenio Zrt. nyerte el a következő hét évre. Ezen a frekvencián sugározhatja műsorát a Class FM, amely hivatalosan november 19-én kezdte meg működését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mcsiv #5
    Ezért a kódért normális helyeken fejvesztés járna. Minek húz be ennyi szart, minek van css, ha mindent style-ban ad meg? Bahhhh....
  • caprocorno #4
    Ügyes gyerek ez a Jakso, miért nem tudjátok elképzelni, ahogy scriptet ír? :) Annak idején a jakso.hu oldalon őstag voltam, nagyon sajnálom, hogy azt abbahagyta. Azt ígérte, hogy nem végleges a leállás, de ebben már nem nagyon hiszek. Viszont látom, hogy a sárga szín a ledvence:) a jakso.hu annak idején még sárgább volt.
  • passatgt #3
    mondjuk elég igénytelen a sok inline css/js, meg a 16 js fájl és a 12 css fájl se netbarát:)
  • passatgt #2
    "Rádió ilyen weblapot még nem üzemeltetett, de majd most mi."

    Ezt tuti ő írta:)
  • ADAMEX9 #1
    Nem tudom elképzelni, ahogy Jáksó scriptet ír...