SG.hu

Kedvezmény a Vodafone-ra váltóknak

Április 1-től indult és május 31-ével ér véget az újabb Hozd a számod! promóció a Vodafone új prepaid és postpaid ügyfelei számára.

Mindazon ügyfelek, aki a Hozd a számod! akció keretében egyéni előfizetőként havidíjas előfizetést vagy VitaMAX csomagot vásárolnak, illetve bejelentik a Vodafone-hoz történő számhordozási igényüket, havidíjas előfizetés esetén egyszeri, bruttó 10.000 forintos, illetve a VitaMAX csomag vásárlása esetén egyszeri, elektronikus feltöltés formájában megjelenő bruttó 5.000 forintos díjkedvezményre válhatnak jogosulttá. A vállalat közleménye szerint ehhez az szükséges, hogy a számhordozás folyamata legkésőbb 2005. június 30-ig sikeresen lezáruljon.

A mobilszolgáltató 2005. július 1-én fogja ellenőrizni, hogy az aznapi adatok alapján mely előfizetőre nézve teljesülnek a fenti kedvezményre jogosultság feltételei. Amennyiben az előfizető jogosult a kedvezményre, úgy a megfelelő összeg az ellenőrzéstől számított 30 napon belül kerül jóváírásra az ügyfél egyenlegén, aki erről SMS-ben kap értesítést.

VitaMAX csomag vásárlása esetén a kedvezmény elektronikus feltöltés során az ügyfél számláján rendelkezésre álló egyenlegéhez adódik hozzá, azonban az egyenleg-felhasználási időszakot nem hosszabbítja meg. Amennyiben tehát ez az időszak már lejárt, ahhoz, hogy a feltöltött összeg lebeszélhető legyen, először az ügyfélnek fel kell töltenie az ügyfélszámláját valamely értékű feltöltőkártyával vagy elektronikus feltöltéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Hegyikecske #6
  Amugy aranyos ez a pannonreklám ott fenn, pont a vodás cím alatt :DDD
 • Hegyikecske #5
  szar tré mobil... Még a Voda a legjobb ezek közül, neki legalább normális akciói vannak...
 • pemga #4
  A statisztikák szerint a számhordozás nagy nyertese a Voda, és nagy vesztese a Pannon. A T-Mobile először nőtt úgyszintén a PGSM kárára. Azóta ha jól láttam, csak ingadozott, kicsit megviselte az embereket a Westel -> TMobile átállás. (Egyébként itt nagyjából 1% alatti változásokról van szó :)).

  Év végi stat.
 • ThomasTheKoRner #3
  nagy geci a vodafone ez tény...de hogy még mindig ez a legnormálisabb szolgáltató a 3 közül,az is biztos....
 • Zoley #2
  Nagy gecik, nem is akarnak hozzajuk szamhordozni ezek szerint....
 • klastrom #1
  Hajrá Vodafone !!!