SG.hu

1300 Sony Ericsson telefon a szökőár károsultjainak

A Sony Ericsson saját segélyprogramja keretében 1300 darab mobiltelefont adományozott Lundban található központjából Srí Lanka és Indonézia számára.

Az Ericsson Válasz Program egy globális kezdeményezés, amelynek célja, hogy enyhítse a természeti katasztrófák által okozott emberi szenvedést. Az adományzott telefonok közül 500-at már elküldtek Srí Lankára, további 500 darab pedig úton van Indonézia felé. A maradék 300 darabot Stockholmban tárolják és igény szerint személyes segélyként adják ki a rászorulóknak. A cég mindemellett a főbb segélyszervezetek honlapjaira mutató linkeket helyezett el saját központi weboldalán.

A vállalat szerint a katasztrófa által okozott károk helyreállításának munkálatai még azután is komoly támogatást és erőforrásokat igényelnek, miután az ügy kikerült a média érdeklődésének középpontjából. Ezért a rövidtávú adományozáson túl a cég további utakat keres az érintett területek és emberek támogatására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • batyu #5
    hat igen...

    amugy nem kell lebecsulni az adomanyt, mivel azert nem tudtak figyelmezetetni a "nepet" mert semmilyen informacios infrastruktura nincs...
    valahol olvastam,hogy egy foldrenges elorejelzo allomason 1-2 eve kotottek ki a vonalas telefont,mert nem volt ra penz...

    k.
  • hPi #4
    Ahogy a magyar TV csatornák is. Érdekes, azokat nem említed. Szánalmas.
  • OliApa #3
    Persze a reklám sem elhanyagolható. A CNN már egy hónapja a "döghúson" él. Szánalmas.
  • gz8 #2
    Ez is valami. Itt a jó szándék a fontos, és az megvan. Akkor hol itt a gond?
  • GABOR16 #1
    Heh még agyrákot is akarnak nekik adni .

    De ez a 1300db telefon nemsok az elpusztított területek mennyiségéhez képest.