Gyurkity Péter

December elején jönnek az nForce4 SLI alaplapok

A vállalat szerdán megjelent közleménye szerint nem igazak azok a hírek, miszerint néhány gyártó újratervezi az nForce4 SLI alaplapokat, és az ASUSTeK jóvoltából az első ilyen termékek már december elején a boltok polcaira kerülnek.

"A mai napig egyetlen partnerünk sem jelezte, hogy problémái lennének az nForce4 alaplapokkal. Nem tudjuk, hogy az ilyen pletykák hogyan és miért bukkannak fel a világhálón" - jelentette ki Bryan Del Rizzo, az Nvidia Platform Products PR-igazgatója. Az alaplapok újratervezéséről szóló hírek hétfőn jelentek meg egyes ázsiai híroldalakon, és egyelőre nem tisztázott, hogy ezek a hírek milyen forráson alapultak. Az mindenesetre biztos, hogy három gyártó - az ASUS, az MSI, valamint a Gigabyte Technology - nem halasztja el a bemutatót, és időben elkészül az új alaplapokkal. "Értesüléseink szerint az ASUS, az MSI, és a Gigabyte beindította a sorozatgyártást, így mindhárom cég már decemberben piacra tudja dobni új termékeit" - tette hozzá Rizzo.


Az igazgató elmondása szerint az SLI technológia ellenőrzését az Nvidia végzi, és az új termékeken kétféle logó jelenhet meg: az "NVIDIA SLI Ready" felirat az SLI technológiát támogató grafikus kártyákra és alaplapokra kerülhet fel, míg az "NVIDIA SLI" logót az előre összeállított, és előre telepített konfigurációkon alkalmazzák.

*

Az ASUS terméke már jelenleg is bírja az Nvidia igazolását, ami arra utal, hogy maga az alaplap elkészült, és a már csak a csomag tartalmának véglegesítése, illetve a leszállítás van hátra. Az ASUS egyik tisztségviselője ezzel egy időben Kaliforniában megerősítette, hogy az A8N-SLI Deluxe elkészült, és az alaplap az elkövetkezendő hetekben forgalomba kerül. Az MSI, illetve a Gigabyte szóvivője ugyanakkor egyelőre nem erősítette meg az Nvidia igazgatójának kijelentéseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • arty #9
    ez azért nem annyira igaz ... láttam már 1g/400as ramot 30 ezerért, miközben 15 alatt nem találtam 512/400ast ...
  • Cat #8
    meg SOKKAL olcsobb belerakni négy 512 megás modult, mint két 1 GBosat
  • BiroAndras #7
    3 PCI foglalat bőven elég. Gyakorlatilag minden integrálva van. És mivel ez csúcskategóriás deszka a 4 RAM modul nem sok. Akinek van pénze 2 videokareszra, annak futja 2-4GB memóriára is.
  • Gugger #6
    szvsz nekem jó lesz ez a lapka :D
  • Freddy TNT #5
    Nekem kevés a PCI slot rajta.....nektek nem ? Ezzel szemben sok a ram foglalat.
  • eke #4
    Kipróbálnám...
  • tehen_m #3
    Mivel ez az sli
  • blackeagle #2
    Mi akar lenni az a két slot a pci előtt az agp helyén ? pic-x , dual vga-hoz ?
  • ZaJanga #1
    Vagy a konkurencia terjeszti az állhírt vagy tényleg gázos és gyorsban kifizettetik az eddig beleölt lét a fogyasztókkal majd később elismerik....
    Ettől függetlenül én nForce4 re teszem a voksot.Az nF2 bevált.