SG.hu

Náksi és Brunner a Vodafone Live!-on

Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa már nemcsak a lemezeket pörgeti és a klubslágereket írja, hanem a mobiltelefonokra letölthető tartalmak világában is betör.

Náksi vs. Brunner Sandwich Mania című, kizárólag saját felvételeket tartalmazó albumának megjelenésével egy időben ugyanis elindult a DJ-producer-duó microsite-ja a Vodafone live! oldalain. A "Képek és hangok" menü kiemelt helyén találkozhatunk Náksi és Brunner exkluzív csengőhangjaival, DJ-effektjeivel és dobalapjaival, amelyek polifónikus vagy realisztikus hangokként tölthetők le. Ezenkívül elindult egy olyan galériaoldal is, amely hetente új partyfotókkal frissül, így pontosan nyomon követhetjük saját mobiltelefonunkon is, hogy merre járt, hol lépett fel a DJ-páros például az elmúlt hétvégén.

Az szolgáltatás mellett természetes számos további letölthető színes háttérkép várja a látogatókat. Az újdonságok között találjuk a Sandwich Mania című szerzői lemez új és már ismert felvételeit, köztük az aktuális slágert, a Szivárvány című dalt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #1
    Hol lehet letöltnei a Sandwich Mania"át? dc nincs meg senkinek vagyis csak annak a kinek extra lassú a netje vagy nincs szabad slotj avagy connection time out :8(