SG.hu

Kompakt multifunkciós készülék az Epsontól

Az Epson Stylus CX3650 egy kompakt méretű, de sokoldalú multifunkciós készülék, mellyel nyomtatni, másolni és beolvasást végezni is lehet.

A készülékbe több tintapatron helyezhető, így költségkímélő módon lehet vele nyomtatni. A kisméretű multifunkciós eszközzel számítógép nélkül akár 13 lapot is lehet nyomtatni percenként. A percenkénti max. 15 lap/perces sebesség, a max. 5760 dpi optimalizált nyomtatási felbontás és a 600 x 1200 dpi-s optikai felbontású beolvasás révén a készülék minden tekintetben lenyűgöző paraméterekkel rendelkezik.


"Manapság a felhasználók nagy követelményeket támasztanak a multifunkciós készülékkel kapcsolatban. Tiszta, éles szöveget, ragyogó és tartós képeket, mindenféle dokumentum gyors beolvasását és gyors, kiváló minőségű másolatokat igényelnek, anélkül hogy ehhez be kellene kapcsolniuk a számítógépet" - mondta Karsten Jahn az Ep Deutschland marketingigazgatója. "Emellett az eszköznek kicsinek is kell lennie. Az Epson Stylus CX3650 megfelel ezeknek a követelményeknek, és az Epsontól megszokott minőséget nyújtja."

A helytakarékos (430 x 344 x 170 mm), kompakt kivitelű termék ajánlott ára: 29 990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #1
    A Brother készüléke jó vétel, abban még fax is van 27e Ft-ért...