SG.hu

Új mp3-lejátszót mutatott be a Creative

A Creative Zen Micro kisméretű, kapacitása 5 GB, FM rádióvevővel ellátott és 10 féle színben kapható.

A mindössze 84x51x19 mm (magasság, szélesség, mélység) méretű, Zen Micro kényelmesen elfér a tenyérben, az egyujjas navigáció pedig biztosítja, hogy a felhasználó mindent vezérelhessen. A gyári adatok szerint akár 12 órányi folyamatos jó minőségű digitális zenelejátszást és akár 16 órányi FM rádióvételt biztosít. Kivehető, újratölthető akkumulátora van, beépített FM rádiója 32 állomás tárolására alkalmas.

A Zen Micro intuitív görgetést biztosít az előadók, albumok, műfajok között a nagyujj függőleges érintőmezőn való végighúzásával. A gyártó közleménye szerint a készülék akár 2500 wma vagy 1250 mp3 formátumú zeneszám tárolására képes. A felhasználók választhatják az mp3 vagy wma zenéket, CD-ről átjátszva vagy online zenei oldalakról letöltve. Az USB 2.0 csatlakozás biztosítja a gyors átvitelt, amely akár másodpercenként egy zeneszám is lehet. Külső merevlemezként is használható: tárolható és hordozható rajta digitális fénykép, prezentáció, táblázat - azaz bármilyen fájltípus. Hangrögzítés esetén többórányi feljegyzés vagy találkozó rögzítésére alkalmas.

A fent említett funkciók mellett a Zen Micro számos extra funkcionalitással is bír, ilyen a beépített címjegyzék, naptár, elvégzendő feladatok listája, és a Microsoft Outlookkal való szinkronizáció lehetősége. 10 különböző színben kapható - ezüst, fekete, vörös, narancssárga, zöld, rózsaszín, lila, fehér, világoskék és sötétkék. A lejátszó tartozékai: övre csíptethető csat, amely állványként is funkcionál, fülbe helyezhető, dinamikus basszustartománnyal rendelkező fejhallgató, hordozótáska, USB 2.0 kábel, és hálózati tápegység.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #7
    Az egyik karim SB Live! (4csatis, dobozos), a vonalbemeneten 3kHz fölött meredeken vág a szoftverei nem jók XPre, a másik hangkarinak (SB Audigy 2) pedig eleve rossz a meghajtóprogija (bughegyek) a KX sem kezeli tökéletesen.. a hardver sem olyan ahogy reklámozzák..
    Szal Creative-ot inkább NE!
  • Dzsini #6
    a Live!5.1 már igen, a sima Live! és Live!Value csak 4.1-et tud
  • pepe003 #5
    Nekem SB Live! van, és az analóg 5.1-et nem kódolja le, pedig az van ráírva.....
    Hát igen.... egyre szarabb a creative
  • Tetsuo #4
    Várok inkább flashmemósra..
    2 Creative hangkarim is van a gépemben, mindkettő vacakol.. majd pont ilyen mp3playt veszek..
  • Sliders #3
    5 gigás ez vicc 60 gigás van 80ezerért. LoL
  • Dzsini #2
    240 dollár - 45ezer forint... nálunk olyan 60 körül lesz az ára, ami egy 5gigás masináért nagyon nem rossz
  • MrTressy #1
    itt majd fél év múlva duplaáron..