SG.hu

Itt a világ első DVB-T MP3 lejátszója

Az LG Electronics bemutatta az első DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) adások vételére alkalmas flash memóriás MP3 lejátszót.

Az új DVB-T MP3 lejátszó (T80) az egyik jelenleg kapható legkeskenyebb készülék a maga 55 mm-es szélességével, 98 mm-es hosszúságával és 12.8 mm-es vastagságával. A cég második érintőképernyős MP3 lejátszójába DVB vevőt szereltek, így bárhol élvezhetjük vele a mobiltévézés élményét. A T80 teljes értékű, színes, 3 inches TFT LCD érintőkijelzővel rendelkezik, amelyen klikkelhetjük és görgethetjük a képet, akár egy billentyűzettel ellátott készüléken.


"A T80 a jelenleg kapható egyik legkeskenyebb és legösszetettebb DVB-T készülék a piacon. Az MP3 lejátszó 4 GB flash memóriával rendelkezik, így magunkkal vihetjük az összes kedvenc dalunkat" - mondta Won Dae Kim, a tengerentúli média marketing csapat vezetője.

A flash animációra épülő grafikus kezelőfelület Smart érintőkijelzőben alkalmazott változatának koncepcióját a milánói LG Design Center tervezői alkották meg. A kinézetre kecses, minimalista készülék támogatja az MPEG 4 videó, valamint az MP3, WMA, OGG és ASF audió fájlokat. Az MP3 lejátszó 4 GB flash memóriával rendelkezik és támogatja az FM rádiók vételét és az adások rögzítését. A készülék öt órányi videózást, negyven órányi zenehallgatást és két órányi mobil tévézést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Az MP3 lejátszó továbbá gyors adattovábbításra is képes 2.0-ás USB kábelén keresztül. A T80 novemberben kerül forgalmazásra Európában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    Milyen az a teljes erteku, szines? Felbontas, kontraszt, utanhuzas??